Senior
Referat: Tranemo IF - Grimsås IF
Tranemo IF - Grimsås IF 2-2 (2-1)
2018-04-25 07:38, Senior

Då är säsongen igång. Vi började lite knackigt mot Tranemo i lördags. Redan efter 24 minuter så hade Tranemo ledningen med 2-0. Vi började sakta men säkert komma in i matchen och David Johansson gjorde ett viktigt mål 3 minuter innan paus. Nu känns det som vi är med i matchen igen. Vi kämpar på även om spelet inte stämmer till 100%. Med 7 minuter kvar av ordinarie tid görs kvitteringsmålet av Jakob Falk. Känns bra att vi har den mentala styrkan att vända ett tvåmålsunderläge och kämpa oss till en poäng även när det är grus i maskineriet.

Tänkte även dela ut några GIF-gubbar till de som utmärkte sig under matchen.

David Johansson

Kevin Sundgren

Emil Karlsson

Nästa match är redan ikväll. Jag hoppas kunna vara lite snabbare med referatet till den matchen.