SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nissafors IS/Hestra SSK
5 - 2
Grimsås IF
Nissafors IS/Hestra SSK5 - 2Grimsås IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 05 april, 19:00
Plats:Gnosjö
Träningsmatch mot Nissafors/Hestra
2018-04-06 11:27

Då var ytterligare en träningsmatch genomförd. På ett regnigt Töllshov spelade vi mot Nissafors/Hestra. Tyvärr lyckades vi inte med spelet idag och det blev förlust med 5-2 (3-1). I mål stod nyförvärvet Johan Arvidsson som gjorde en adekvat match. Med lite fler matcher så ska han kunna utvecklas till en stark kugge i maskineriet. Backlinjen var en ny konstellation pga skador och sjukdomar på vissa spelare.


Trots förlusten fanns det ändå några höjdpunkter i matchen. Bland annat ett friläge från Rasmus Hidgård som resulterade i straff. Gabriel Snäll gjorde mål på straffen. Vi gratulerar honom till hans första mål i A-laget. Vi får hoppas att det blir fler i serien.


Vi får ta nya tag i nästa träningsmatch mot Peking som spelas 14 april. Vi saknar några spelare pga skador och sjukdomar men räknar med att de ska vara tillbaka till seriepremiären.


<< Tillbaka

 
 
Stötta vår klubb
Sponsorer
Gräsroten