Matchnummer: 200017014
Samling:18:00
Grimsås IF - Redvägs FK 6-4 (3-2)
2018-05-04 13:00

Vi började matchen starkt och målskyttet började redan i minut sju genom en frispark av Max Nord. Rasmus Hidgård fortsatte målkalaset genom att göra mål minuten senare. Han nätade ytterligare en gång i 24:e minuten. Nu tänkte man att det var klart. Vi äger matchen i första halvlek men de två chanser Redväg har gör de mål på.

I andra halvlek är det mer jämt. Det är inte något ordnat spel från något av lagen men jag tycker ändå att vi lyckas bättre. Vi har ett antal lägen som borde resultera i mål men det är det där sista som inte riktigt stämmer. Trots det gör vi ändå tre mål i andra halvlek (även om det kunde varit fler). Två av målen gjordes av Jakob Falk och ett av Victor Johansson.

Man kan summera matchen med att den blev onödigt spännande. Vi skulle ha stängt matchen när vi ledde med 3-0 men det är lättare sagt än gjort. Vi får väl skylla på hemmapremiär, att vi inte tränat på A-planen och att vi inte är vana vid matchbollarna än. Det viktigaste är ändå att vi vann och tog 3 poäng på Borgen.