Matchnummer: 200017020
Samling:18:00
Marbäcks IF - Grimsås IF 5-2 (4-0)
2018-05-16 10:48

Ja då kom årets första förlust i seriesammanhang för GIF:s A-lag herrar. Åter ett bevis på att man måste ha rätt vilja och rätt inställning för att vinna fotbollsmatcher. Efter en medioker första halvlek i 0-4 i baken, så blev det något bättre i andra halvlek och en av anledningarna var naturligtvis att Marbäck bara gick in för att säkra sin stora ledning och på så vis fick vi ju ett större bollinnehav. Men alla vet ju att man vinner inte alltid och att det kommer svackor och mindre bra matcher för alla lag. Våra målskyttar var Emil Karlsson (straff) och Robin Ekdahl. Nä nu tar vi nya tag och gör en bra match mot Sjötofta, som är redan på torsdag, även den matchen spelas på bortaplan.