Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Rångedala IK
2 - 1
Grimsås IF
Rångedala IK2 - 1Grimsås IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 31 maj, 19:00
Plats:Furuvi A
Tävling:
Matchnummer: 200017031
Samling:18:00
Rångedala IK - Grimsås IF 2-1 (0-1)
2018-06-01 14:14

Vi börjar matchen bra. Försvarsspelet fungerar och de få chanser Rångerdala har känns inte så farliga. Samtidigt öppnar det upp sig för oss och vi har en hel del chanser vilka några är väldigt nära mål. Det är roligt att se att alla sliter och jobbar tillsammans och det ger resultat till slut.


Efter en halvtimme spräcker vi nollan på Rångerdala. Det är en variant på en hörna. Jakob Falk får till ett skott som tar i ribban som får hela målburen att skaka. Därefter krigar Rasmus Hidgård sig fram och lyckas peta in returen. Strax innan paus skadar sig Rasmus och kan tyvärr inte spela mer. Vi får hoppas att han är tillbaka inom kort.


I slutet av andra halvlek har Rångerdala mer kraft kvar än vad vi har och de blir allt farligare. När det är 15 minuter kvar kvitterar Rångerdala. Stärkta av kvitteringsmålet gör de kort därefter mål igen. Vi har några chanser i slutminuterna som tyvärr inte ger utdelning. Känns surt att åka hem utan poäng i en match där vi minst förtjänar oavgjort men det finns nya chanser framöver.


Matchens GIF-gubbar går till:

David Johansson

Karl Andersson

Emil Karlsson


Dan


<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Gräsroten