Referat: Grimsås IF - Högvads BK
Ah, vi tar väl en uddamålsseger...
2019-05-29 21:28

Grimsås IF - Högvads BK 1-0 (0-0)

Vinst mot Högvad med 1-0! Första halvlek var en blek historia med få målchanser. Rasmus Hidgård får en bra chans efter ett fint inlägg från Albert Tholin men målvakten gör en bra parad. Spelet är lojt. Jag känner igen det sen man spelade förr, man är taggad men får inte ut det. Lite dålig rörelse som resulterar i svåra eller dåliga passningar. Försvarsspelet är dock ok. Vi har en oerhört stabil målvakt i John Östlund.
Vi pratar ihop oss i halvlek och kommer ut som ett betydligt bättre lag. Anfallsspelet blir bättre och det resulterar i ett mål. Anton Ek får en fin djupledslöpning där han har en fin förstatouch och lägger in den fint. Rasmus Hidgård är ett ständigt orosmoment och vaskar fram några chanser. Helt klart visar vi mental styrka när vi steppar upp efter första halvlek.