Länghems IF - Grimsås IF 0-2 (0-1)
2015-05-25 15:57
Matchens Stjärna går till Emil Karlsson som stod rätt i mittförsvaret och bröt många anfall, halvskadad till trots så gjorde han en stabil insats.

I fredags spelade vi mot Länghem som hade släppt in lika många mål som oss, men hade gjort betydligt färre! De visade ett kompakt försvar och hade ganska bra spel på mitten av plan. Vi hade svårt att komma till avslut i början men i mitten av första halvlek hade vi snabbare bolltempo och en touch på bollen i ett anfall. Bollen gick som på ett snöre genom mittfältet, ut på högerkanten och inspelet kom snabbt mellan försvar och målvakt där Henrik Hagge Haugeröd påpassligt dyker upp och skjuter in 0-1 till oss. Resten av halvleken är stabil men inga direkta chanser skapas åt något håll. I andra spelar vi med tålamod och bra passningsspel men får, till en början, inga målchanser. 0-2 kommer till genom att Anton Ek läser en bakåtpass som blir för lös och snappar upp bollen, rundar målvakten och rullar enkelt in slutresultatet 0-2 med ca 30min. kvar. Efter detta skapar vi några riktigt bra 2 mot 1 lägen samt en del frispelningar i straffområdet där vi borde gjort ett tredje mål. Länghem har en period i slutet av matchen där de öser på framåt. Dock utan reducering. Härligt med tre nya poäng och noll insläppta mål. Vi luftade många spelare och alla gjorde bra ifrån sig. Det visar styrka och bredd i truppen!