2015-06-18 10:09
I måndags var det återigen dags för U-lags match. Denna gången stod Länghem för motståndet.
Vi fortsätter tjata om att inställningen är viktigt och att det är på tidea att börja jobba för varandra!

Matchen börjar inte som vi tänkt oss Länghem gör 0-1 i den andra minuten.
Vi försöker rulla bollen, men det går alldeles för sakta och Länghem är hungrigare över hela banan.
I minut 22 kommer även 0-2.
Vi har ett riktigt bra anfall i första halvlek, där vi börjar med den snabba passningsspelet bakifrån och sågar oss igenom, men väggspel och "one touch" där Simon W tillslut kommer nästan helt fri och spelar fram Jakob F som snyggt sätter 1-2 målet i matchminut 27.
I den 30 minuten händer något som kommer förändra matchbilden, Länghem får en man utvisad efter gruff men en av våra spelare.
Vilket jag själv tycker är väldigt hårt dömt, gult kort hade räckt.
Direkt efter utvisningen slappnar vi av om dom kan göra 1-3 innan paus..
I halvtid fortsätter vi tjata om att det är viktigt att vi jobbar för varandra och måste spela bollen snabbare, särskilt när Länghem är en man kort.
Andra halvlek är det vi som är de bättre laget och får även utdelning. Ardian som hoppade in i andra halvlek får trycka in reduceringen i min 54 och i den 67 min är han högst på en hörna och kvitteringen var ett faktum.
Vi jobbar lite hårdare och spelar lite fortare, Länghem men 1 man kort börjar tröttna.
I den 71 minuten tar vi även ledningen Fröjd slår ett inlägg som Leo tar in lugnt och behärskat placerar in snyggt nere vid stolproten.
Efter ledningsmålet slappnar vi av, och låter Länghem komma in i matchen och redan 4 minuter senare gör Länghem 4-4 ett skott utifrån, som våran målvakt för dagen Robban Björk borde tagit men tyvärr tappar han fästet och halkar.
Det blir inga mer mål i matchen.
I första halvlek var det Länghem som var hungrigare och det bättre laget.
Andra halvlek var vi det bättre laget.
Så ett kryss får man ändå se som rättvist.

Tyvärr så jobbar inte alla i laget lika hårt matchen igenom, och då kommer även baklängesmålen..