Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
P04-05, 2018
Välkomna till P 05-04s egna sida, till vänster hittar du kalender, kontakter, bilder m.m. 

Säsongen 2018 spelar vi i ett P14-lag på 11-manna plan, ihop med Dalstorps IF.
Träningar och hemmamatcher kommer att vara både på Grimsborg och på Dalshov.

Fotbollsbankett 19 nov.
2017-11-19 17:26
Fotbollsbankett 2017
Igår var det fotbollsbankett för alla ungdomslagen. Först pizza till lunch och därefter prisutdelning. Diplom till alla, träningspriset för högst närvaro fick Viktor Ekdal och Bästa kompis priset gick till Eric Martinsson. Några hockeykillar saknades tyvärr då det krockade med bortamatch.
P04-05 Säsongen avslutades med två förluster.
2017-10-01 21:42
Förra söndagen spelades sista hemmamatchen mot IF Haga som i skrivandes stund är seriesegrare, så stort Grattis! Vi gjorde en bra match men fick trots det se oss besegrade med 0-2 efter 0-0 i halvlek.

Igår avslutade vi säsongen mot IK Vista borta. Spelet från föregående match infann sig inte och vi förlorade med 8-1 (2-0 i halvlek), vårt mål gjordes av Melvin.

Sett över året så gjorde vi en mycket bra vårsäsong då vi tog samtliga våra poäng.
Hösten blev mycket tuffare resultatmässigt. Även om vi gjorde ett flertal bra matcher så var motståndarna något starkare och vi tappade dessutom ett par spelare över sommaren också. Utöver det så hade vi även en del sjukdom och skador på slutet så vi fick låna in ett par 03-tjejer i höst och i sista matchen några killar från Hestra, stort tack till er!
Stort beröm till samtliga spelare som kämpat på bra och bjudit på fin fotboll under säsongen i med- och motgång.
P04-05 Förlust borta mot IK Tord
2017-09-21 23:06
Ikväll bar det iväg till Rosenlunds IP för bortamatch mot IK Tord. Ett av seriens mest välspelande lag.

Precis som vi visste och hade pratat igenom före matchen så skulle serieledande Tord troligen vara de som skulle föra spelet men vi var alla överens om att kämpa hårt och hjälpa varandra. Matchplanen funkade som vi ville och vi höll ihop laget bra. Tord låg på men kom aldrig till några riktigt farliga målchanser förrän i senare delen av första halvlek då de gick upp till en 2-0 ledning efter att vi tappade lite markering på mitten. Vi fortsatte kämpa och vi fick också någon period där vi kunde ta oss upp i anfallzon. Wilma Kroon som ställde upp idag pga manfall skapade helt på egen hand ett fint frisparksläge någon meter utanför straffområdet. Valdemar slår frisparken till vänster om deras mur och in i mål och vi reducerar till 2-1 precis innan halvtid.

I andra halvlek sätts vårt försvarsspel fortsatt på prov men vi får en del frisparkar med oss och får även till några kontringar som vi kanske borde förvaltat bättre! Tord gör till slut ytterligare två mål i andra och vinner rättvist med 4-1. Beröm till alla för en bra genomförd match och det märktes att de tyckte det var kul ute på planen!

Nästa match är hemma på Grimsborg mot IF Haga nu på söndag 24 sept kl.17.00.
P04-05 Förlust hemma mot Bankeryds SK
2017-09-11 19:46
Igår mötte vi Bankeryd hemma på Grimsborg.

Vi börjar matchen genom att göra 1-0 redan efter knappt fem minuter genom ett bra distansskott av Melvin. Trots den tidiga ledningen att gå på så får vi inte igång något eget spel, vi förlorar ofta bollen på grund av slarv i bollmottagningen och för mycket chanspassningar samt att vi inte hjälper varandra och rör oss utan boll. Bankeryd får chansen att rada upp en hel del målchanser men Cassandra Andersson som är målvakt för dagen gör ett flertal bra räddningar och håller oss kvar i matchen. Vi kämpar mest med att få undan bollen i försvaret under resten av halvleken, vi har dock ett par fina anfall i slutet av halvlek men får inte in bollen, men vi tar med oss en 1-0 ledning till halvlek.

I början på andra har vi en bra hörna där vi är nära att öka på ledningen. Vi har fortsatt svårt att få igång vårt egna spel så vi får mest försvara oss och kämpa tillbaka bollen. Vi behåller ledningen till mitten av andra halvlek och Cassandra gör återigen en kanonräddning men i uppspelet direkt efter snappar Bankeryd upp bollen och kvitterar till 1-1, vilket varit på gång. Här tappar vi matchen även om vi är på väg ikapp ett par gånger, nu kommer många mål sista tjugo:
min 51 - 1-2.
min 56 - 1-3.
min 58 - 2-3 mål av Melvin, assist Valdemar.
min 60 - 2-4.
min 61 - 3-4 mål av Valdemar, assist Melvin.
min 68 - 3-5.
min 70 - 3-6.
En match där vi borde fått med oss minst en poäng om vi hade spelat som vi vet att vi kan, men det är bara att ta nya tag!

I veckans träningar jobbar vi nu på att försöka få med oss den fotbollsglädje, som vi brukar ha på träningarna, till nästa match då vi möter serieledarna IK Tord borta.

P04-05 Fortsatt tungt i seriespelet.
2017-09-06 21:28
Det har gått lite troll i vårt spel jämfört med vårsäsongen då vi vann fyra matcher och spelade en oavgjord. Nu har vi radat upp fyra storförluster på raken.

I söndags mötte vi Waggeryds IK hemma så matcherna duggar tätt. Vi vann mot dem borta i våras med 3-2 efter en riktigt bra match. WIK hade mest bollinnehav men det dröjde ända till 20e minuten innan de fick hål på oss, sen rullade det på och de fick rejäl revansch från i våras och vann till slut med 7-1. Vårt mål gjordes av Melvin när det var ca 5 minuter kvar. Inte mycket att säga om, de var mycket starkare.

Ikväll mötte vi Gnosjö IF på bortaplan som vi spelade oavgjort mot hemma i våras, 3-3.
Första kvarten är vi inte alls vakna och Gnosjö går snabbt upp till en 3-0 ledning, därefter spelar vi upp oss och börjar hålla bollen lite bättre inom laget, vi reducerar till 3-1 efter 25 minuter efter fint förarbete av framförallt Gustav på högerkanten, han får in bollen till Melvin i straffområdet som krigar fram den till Viktor som enkelt kan rulla in bollen i mål. Resultatet står sig till halvlek.
Andra halvlek börjar som första, Gnosjö tar sig lätt fram till straffområdet och målen kommer på löpande band. Vi slarvar lite för mycket i vårt passningsspel och ligger inte tillräckligt tätt intill motståndarna när de har bollen. Vi får in ytterligare en reducering till 7-2 i mitten på halvleken efter att Gustav spelar upp till Valdemar på högerkanten som går solo förbi ett par försvarare och gör mål.
Vi skapar trots allt tre, fyra frilägen och ett par bra frisparkssituationer i andra halvlek men Gnosjös målvakt är riktigt duktig och är avgörande till att de inte släpper in fler mål. Gnosjö vinner matchen med 10-2.

Vi får tro att det snart lossnar igen, nästa match är hemma på söndag mot Bankeryd kl. 16.00, som vi för övrigt vann mot i vårpremiären borta med 4-2.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Grimsås Idrottsförening, 13/06 05:56 
Grimsås Idrottsförening, 05/06 06:53 
Grimsås Idrottsförening, 04/06 12:48 
Grimsås Idrottsförening, 25/05 10:14 
Grimsås Idrottsförening, 22/05 06:36 
Grimsås Idrottsförening, 17/05 21:52 
 
Sponsorer
Gräsroten