Propagandaspel på Grimsborg och vinst med 3-0
2018-06-20 21:22
Var det dålig inställning och spel sist i Tenhult så var det en fröjd att vara tränare idag och se hur tjejerna spelade mot Nässjö. Vi fick se ett heltänt lag som redan från början tog tag i spelet och inte vek ned sig i närkamperna. Vi varierade med långa och korta passningar, vi väggade och sköt, dribblade och hjälpte varandra hela tiden. Vi tog ledningen genom Linn Lidh som vi behöll halvleken ut. Vi bestämde oss i paus att fortsätta trycka på och inte ge Nässjö en lugn stund och det fungerade klockrent. 2-0 Wilma Kron på ett fint långskott och 3-0 genom Cassandra Andersson på en målvaktsretur. 5 stjärniga betyg till alla idag!! Dagens publiksiffra var 34 stycken.
Tveksam trepoängare
2018-06-17 21:12
Det blev visserligen vinst idag med 3-1 borta mot Tenhult F03 men spelmässigt var det en dålig insats från vår sida. Vi saknade den rätta inställningen och då blir det svårt att få spelet att stämma. Vi hade en period i början av den andra halvleken då vi visade lite av vårt kunnande. Så mycket mer finns inte att skriva om dagens match utan nu koncentrerar vi oss på onsdagens match hemma på Grimsborg mot Nässjö. Våra målskyttar i matchen var Thea Carlsson, Wilma Kron och My Johansson.
Spännande match slutade oavgjort
2018-06-11 22:11
Idag spelade våra F03 borta mot Bottnaryd och vi fick med oss en poäng. 3-3 slutade matchen. Som vanligt började vi lite försiktigt men efter hand vågade vi hålla i bollen och hitta rätt med passningarna. Cassandra Andersson inledde målskyttet med ett välplacerat skott i friläge. Efter detta böljade spelet fram och tillbaka. I den andra halvleken kvitterade Bottnaryd och fick ny energi tills vi gjorde 2-1 genom Agnes Rydin. Sedan hade vi några lägen att stänga matchen men efter en frispark kvitterade Bottnaryd som även gjorde 2-3. Vi gav dock aldrig upp utan kämpade till oss en kvittering genom Minou Valbrant. I slutminuten hade vi även ett jätteläge att göra ett segermål. När vi rör på oss och hittar rätt med passningarna är vi riktigt duktiga och svåra att stoppa . Beija Törnqvist i målet skall idag ha beröm för sitt lugna och säkra spel. Nästa match är borta mot Tenhult nu på söndag.
Förlust hemma mot Waggeryds IK
2018-06-03 20:08
Våra F03 förlorade dagens match hemma mot Waggeryds IK med 1-4 efter 1-2 i paus. WIK gjorde 2 mål efter snabba omställningar tidigt i matchen. Efter det kom vi In i matchen och spelet böljade fram och tillbaka. Efter en fin slagen hörna av My kunde Minou Valbrant reducera till 1-2. I den andra halvleken var det vi som förde matchen men hade till en början svårt att skapa dom riktigt heta målchanserna. Vi hade dock flera chanser till att kvittera i den andra halvleken andra hälft men det ville sig inte riktigt för oss idag. Trots allt godkänt betyg till tjejerna som slet och kämpade i värmen. Dagens publiksiffra var 64 personer.
Tjejerna firade alla mammor på bästa sätt!!
2018-05-27 20:48
Solen i ögonen men glad ändå ☀️⚽️☀️⚽️☀️
Idag har vi varit och spelat i polkagrisstaden Gränna. Det blev vinst med 7-2 (1-0). I den första halvleken hade vi bollen lite mer än motståndarna men skapade inte riktigt dom heta målchanserna. Enda målet i första halvlek gjordes av Minou Valbrant. I den andra halvleken bestämde vi oss för att spela mer bestämt och ta för oss i närkamperna vilket gjorde att vi fick ett större övertag i matchen. Vi gjorde några snabba mål i början av den andra halvleken genom Tilda Eriksson och Thea Carlsson, vilket var ett rent kämparmål! Därefter tröttnade Gränna och vi kunde spela ut och målen kom med jämna mellanrum. Valentina Kabsri, My Johansson 2 mål och Wilma Kron avslutade med att säkert göra 7-2. Roligt att vi får till så många målskyttar. Beröm till alla och då framför allt för vår andra halvlek.
Träning, Isamon, 25/06 17:30
Träning, Grimsborg, 27/06 17:30