Veckan som gick var de dags för tjejerna i F15 att damma av fotbollsskorna efter några veckors semestervila. Tjejerna genomförde tre träningspass under tisdag, onsdags och torsdag. Träningsveckan avslutades under lördagen med go-cart på Scandinavian Kartway i Anderstorp. Här gasades de på bra vilket resulterade i både påkörningar och avåkningar, framförallt när regnet kom. Av tjatter och leenden som tjejerna bjöd på var de en uppskattad aktivitet. Dagen avslutades med en pizza på  Rixi.

På onsdag drar serien åter igång, vi inleder med hemmamatch på Grimsborg. Smålandsstenar står för motståndet och matchstart är kl 18.30. Support och hejjarop är alltid välkommet. Självklart håller kiosken öppen.

Innan det är dags för seriespel blir de ikväll, måndag, träningsmatch på Isamon då Hyltebruk står för motståndet. Matchstart kl 19.00.

//Ledarna

Nyårskulan i Skene
2018-12-27 22:34
Då har våra tjejer varit på utflykt igen. Denna gång i Skene i den årliga turneringen Nyårskulan. Vi ställde upp med två lag där det "gula" laget hamnade i samma grupp som Torslanda 1, Kinna och Lerum. Två oavgjorda och en förlust blev resultatet och hade vi bara vunnit mot Lerum i sista gruppspelsmatchen hade det blivit kvartsfinalspel. Det "blåa" laget var i samma grupp som Brämhult, Herrestad och Onsala. Här blev det idel förluster mot bra motstånd. Vill gärna nämna att Madelene Berndtsson som stod i mål i två matcher mot betydligt mer rutinerade spelare gjorde detta med bravur. Roligt att möta nya motståndare och förhoppningsvis lärde vi oss en hel del. Nästa turnering är i Svenljunga den 27 Januari. F05 möter då Brämhult, Skillingaryd, Alingsås KIK och Örby med start kl. 11.00. F03 möter Kronäng, Bollebygd och Sexdrega/Kindaholm med start kl. 08.28. Vill avsluta med att önska Er alla Ett Gott Nytt År!
Första cupen avklarad för F15 - Adventscupen i Burseryd
2018-12-01 12:42
På fredagskvällen var våra tjejer i Burseryd för att deltaga i Adventscupen. 8 lag fanns på plats uppdelade i två grupper. Vi spelade i samma grupp som IFK Värnamo, RÅs LB och Hyltebruk. Vi fick stryk mot IFK och RÅs LB, inget att säga något om då dessa lag är riktigt duktiga. I sista gruppspelsmatchen mot Hylte visade vi vad vi kan och vann med 2-0 båda målen gjordes av Linn Lidh. Därefter B-slutspels semifinal mot Hyltes 2:a lag även här bra spel och vinst med 1-0 målskytt denna gång var My Johansson. Finalen spelades mot Burseryd som var ofina nog att vinna med 1-0. Nästa inomhuscup spelas i Skene den 27 december. Vi har då anmält 2 st F04 lag.

//Coach B
Säsongsavslut på bästa sätt!!
2018-09-30 18:05
Avslutningsmatchen i Nässjö slutade med seger för våra tjejer med 3-0 efter 1-0 i paus. Vi gjorde en gedigen match och det var ingen diskussion om vilket lag som var bäst. Redan i första anfallet fick vi ett friläge men denna gång rann det ut i sanden. Vi var hela tiden det bollförande laget och Linn Lidh gjorde halvlekens enda mål. I den andra halvleken startade Nässjö lite bättre än oss men efter 10 minuter tog vi över igen och skapade det ena anfallet efter det andra. Med tur och skicklighet räddade Nässjös målvakt laget kvar i matchen. Wilma Kron stänkte in tvåan på ett hårt långskott och Linn avslutade med att göra 3-0. En kort summering av säsongen som har gått kan vi konstatera att SAMTLiGA spelare har tagit ytterligare ett steg i sin utveckling. Vi har bl.a. blivit tuffare och vågar ta för oss mer vilket innebär bättre självförtroende och i kombination att vi sedan tidigare har en bra rörelse och passningsspel har vi bjudit på många bra matcher. Detta gör att det ser lovande ut inför framtiden.

Coach B
Sista hemmamatchen för säsongen gav efterlängtad seger
2018-09-23 19:40
Idag blev det vinst mot Tenhults IF med 4-1 (3-0). Vi spelade 9-manna och var 2 spelare på varje position förutom målvakt. Samtliga utav våra tjejer får med beröm godkänt och det som är roligt att se när vi är på spelhumör och får lite ytor är vi svåra att komma åt. Vi dominerade i stort sett hela matchen med bra passningsspel och rörelse. Det kunde blivit betydligt högre siffror men Tenhults bästa spelare var målvakten och vi hade emellanåt lite för bråttom i avsluten. Målskyttar: Linn Lidh 2, Minou Valbrant 1 och Cassandra Andersson 1. Dagens publiksiffra var 59 personer.

Coach B
F15 förlust hemma mot Bottnaryd
2018-09-16 19:55
Idag gjorde vi ingen bra match och det blev stryk med 2-4 efter 1-0 i paus.
Vi hade väldigt svårt att få till något passningsspel och vi var väldigt försiktiga i närkamperna och då vinner man inga matcher. Bottnaryd var dock inte bättre än oss men har en klart lysande stjärna som vi har alltför stor respekt för. Hon har gjort alla målen för Bottnaryd mot oss (7 st). Våra målskyttar i matchen var Linn Lidh och Wilma Kron. Dagens publiksiffra 38 personer.

Tränare B