Veckan som gick var de dags för tjejerna i F15 att damma av fotbollsskorna efter några veckors semestervila. Tjejerna genomförde tre träningspass under tisdag, onsdags och torsdag. Träningsveckan avslutades under lördagen med go-cart på Scandinavian Kartway i Anderstorp. Här gasades de på bra vilket resulterade i både påkörningar och avåkningar, framförallt när regnet kom. Av tjatter och leenden som tjejerna bjöd på var de en uppskattad aktivitet. Dagen avslutades med en pizza på  Rixi.

På onsdag drar serien åter igång, vi inleder med hemmamatch på Grimsborg. Smålandsstenar står för motståndet och matchstart är kl 18.30. Support och hejjarop är alltid välkommet. Självklart håller kiosken öppen.

Innan det är dags för seriespel blir de ikväll, måndag, träningsmatch på Isamon då Hyltebruk står för motståndet. Matchstart kl 19.00.

//Ledarna

Säsongsavslut på bästa sätt!!
2018-09-30 18:05
Avslutningsmatchen i Nässjö slutade med seger för våra tjejer med 3-0 efter 1-0 i paus. Vi gjorde en gedigen match och det var ingen diskussion om vilket lag som var bäst. Redan i första anfallet fick vi ett friläge men denna gång rann det ut i sanden. Vi var hela tiden det bollförande laget och Linn Lidh gjorde halvlekens enda mål. I den andra halvleken startade Nässjö lite bättre än oss men efter 10 minuter tog vi över igen och skapade det ena anfallet efter det andra. Med tur och skicklighet räddade Nässjös målvakt laget kvar i matchen. Wilma Kron stänkte in tvåan på ett hårt långskott och Linn avslutade med att göra 3-0. En kort summering av säsongen som har gått kan vi konstatera att SAMTLiGA spelare har tagit ytterligare ett steg i sin utveckling. Vi har bl.a. blivit tuffare och vågar ta för oss mer vilket innebär bättre självförtroende och i kombination att vi sedan tidigare har en bra rörelse och passningsspel har vi bjudit på många bra matcher. Detta gör att det ser lovande ut inför framtiden.

Coach B
Sista hemmamatchen för säsongen gav efterlängtad seger
2018-09-23 19:40
Idag blev det vinst mot Tenhults IF med 4-1 (3-0). Vi spelade 9-manna och var 2 spelare på varje position förutom målvakt. Samtliga utav våra tjejer får med beröm godkänt och det som är roligt att se när vi är på spelhumör och får lite ytor är vi svåra att komma åt. Vi dominerade i stort sett hela matchen med bra passningsspel och rörelse. Det kunde blivit betydligt högre siffror men Tenhults bästa spelare var målvakten och vi hade emellanåt lite för bråttom i avsluten. Målskyttar: Linn Lidh 2, Minou Valbrant 1 och Cassandra Andersson 1. Dagens publiksiffra var 59 personer.

Coach B
F15 förlust hemma mot Bottnaryd
2018-09-16 19:55
Idag gjorde vi ingen bra match och det blev stryk med 2-4 efter 1-0 i paus.
Vi hade väldigt svårt att få till något passningsspel och vi var väldigt försiktiga i närkamperna och då vinner man inga matcher. Bottnaryd var dock inte bättre än oss men har en klart lysande stjärna som vi har alltför stor respekt för. Hon har gjort alla målen för Bottnaryd mot oss (7 st). Våra målskyttar i matchen var Linn Lidh och Wilma Kron. Dagens publiksiffra 38 personer.

Tränare B
F15 Waggeryd - Grimsås/Hestra 2-0 (0-0)
2018-09-09 17:12

Idag har vi varit och spelat i Vaggeryd. Hemmalaget var ofina nog med att vinna med 2-0 efter 0-0 i paus. Resultatet var rättvist trots att vi kämpade och slet matchen igenom. Vi hade idag endast 1 avbytare. Det positiva med detta var att alla fick mycket speltid som gör att vi utvecklas än mer. Nu har vi träning i veckan och spelar på söndag hemma mot Bottnaryd på Isamon. Välkomna då!

Tränare B
Förlust för F15 i jämn match mot Smålandsstenar GoIF
2018-08-15 21:15
dag hade vi inte turen på vår sida. Trots ett antal frilägen lyckades vi enbart göra 2 mål och förlorade med 2-4. Ser man till spelet gör vi en jättebra match och kan vi fortsätta spela så här kommer vi att ta många poäng i höst. Det gjordes 3 mål på dom första 5 minuterna 2 till oss genom Linn Lidh och Wilma Kron. SGoIF gjorde sedan 2 mål innan halvlek. I den den andra halvleken, med endast 1 avbytare efter diverse skador, fortsatte vi att trumma på och vi hade ett antal frilägen efter bra rörelse och passningar, det var bara pricken över iet som saknades. Nästa match är den 25 augusti mot Bodafors borta. Förhoppningsvis hinner vi läka ihop till dess.  Dagens publiksiffra var endast 36 personer. Tjejerna var värda det dubbla, minst!
Grimsås Idrottsförening, 08/10 10-08