Veckan som gick var de dags för tjejerna i F15 att damma av fotbollsskorna efter några veckors semestervila. Tjejerna genomförde tre träningspass under tisdag, onsdags och torsdag. Träningsveckan avslutades under lördagen med go-cart på Scandinavian Kartway i Anderstorp. Här gasades de på bra vilket resulterade i både påkörningar och avåkningar, framförallt när regnet kom. Av tjatter och leenden som tjejerna bjöd på var de en uppskattad aktivitet. Dagen avslutades med en pizza på  Rixi.

På onsdag drar serien åter igång, vi inleder med hemmamatch på Grimsborg. Smålandsstenar står för motståndet och matchstart är kl 18.30. Support och hejjarop är alltid välkommet. Självklart håller kiosken öppen.

Innan det är dags för seriespel blir de ikväll, måndag, träningsmatch på Isamon då Hyltebruk står för motståndet. Matchstart kl 19.00.

//Ledarna

0-0 mot Hallbys F15
2019-04-17 20:21
Genrepet inför nästa onsdags seriematch slutade mållöst 0-0. Idag hade vi bestämt oss för vara med från början och inte släppa till något bakåt. Detta fungerade i hela matchen. Kan vi visa samma kämpaglöd och vilja i serien kommer det att gå bra för oss, får vi dessutom till en rörelse och passningsspel som vi kan blir det ännu bättre. Till slut vill vi ledare önska ALLA en Glad Påsk och vem vet kanske påskharen kommer hem till er............
Värmande seger för F15 mot Kinna
2019-04-10 20:57
En kylig onsdagkväll på Grimsborg, då var det tur att spelet värmde. Full fokus från start och hög press på motståndarna. Även om planen var ojämn så lyckades vi med ett flertal fina kombinationer och ju längre in i matchen desto fler chanser skapade vi. Ställningen i paus var 1-1. I den andra halvleken ökade vi trycket ytterligare och fick också utdelning på våra chanser. Till sist blev det 5-1 efter det att Linn Lid svarat för 3 mål, Minou Valbrant 1 och Fanny Åberg 1. Stort plus till alla idag för en väl genomförd match där vi behöll fokus matchen igenom.

Tränare Bo
Förlust i andra träningsmatchen
2019-03-24 16:41
Då var vår andra träningsmatch för säsongen spelad. IF Hallby stod för motståndet och som vann med 5-0. Inledningsvis var vi inte alls med i matchen utan stod och ”tittade” på. Dom två första målen kom till efter slarv och vi hade under den första halvleken knappt ett anfall. I den andra halvleken blev det bättre. Vi var mer noga i passningsspelet, gick intill våra motståndare, rörde oss bättre och anfallen blev bättre och längre. Vi skapade ett antal målchanser i den andra halvleken men Hallbys duktiga målvakt stod i vägen. Nu tränar vi på bra ett par veckor tills nästa träningsmatch, troligtvis mot Kinna hemma.
Oavgjort för F15 i årets första träningsmatch
2019-03-16 14:01
Det blev oavgjort i vår första match för säsongen. 2-2 slutade matchen borta mot Skillingaryd. För att vara första matchen och med 5 nya spelare skall vi vara nöjda med vad vi presterade. Skillingaryd började matchen bäst och pressade oss stundtals tillbaka men efter ett tag jämnade spelet ut sig. 0-0 i paus var rättvist. Skillingaryd ledde både med 1-0 och 2-1 i andra halvleken men vi gav aldrig upp utan kom igen. Utöver våra 2 mål hade vi ytterligare 6 klara målchanser i den andra halvleken. Våra målskyttar i matchen var Lovisa Renfors och Linn Lid.

Tränare Bo
Nyårskulan i Skene
2018-12-27 22:34
Då har våra tjejer varit på utflykt igen. Denna gång i Skene i den årliga turneringen Nyårskulan. Vi ställde upp med två lag där det "gula" laget hamnade i samma grupp som Torslanda 1, Kinna och Lerum. Två oavgjorda och en förlust blev resultatet och hade vi bara vunnit mot Lerum i sista gruppspelsmatchen hade det blivit kvartsfinalspel. Det "blåa" laget var i samma grupp som Brämhult, Herrestad och Onsala. Här blev det idel förluster mot bra motstånd. Vill gärna nämna att Madelene Berndtsson som stod i mål i två matcher mot betydligt mer rutinerade spelare gjorde detta med bravur. Roligt att möta nya motståndare och förhoppningsvis lärde vi oss en hel del. Nästa turnering är i Svenljunga den 27 Januari. F05 möter då Brämhult, Skillingaryd, Alingsås KIK och Örby med start kl. 11.00. F03 möter Kronäng, Bollebygd och Sexdrega/Kindaholm med start kl. 08.28. Vill avsluta med att önska Er alla Ett Gott Nytt År!
Träning, Grimsborg, 25/04 17:30
Träning, Grimsborg, 29/04 17:30