Veckan som gick var de dags för tjejerna i F15 att damma av fotbollsskorna efter några veckors semestervila. Tjejerna genomförde tre träningspass under tisdag, onsdags och torsdag. Träningsveckan avslutades under lördagen med go-cart på Scandinavian Kartway i Anderstorp. Här gasades de på bra vilket resulterade i både påkörningar och avåkningar, framförallt när regnet kom. Av tjatter och leenden som tjejerna bjöd på var de en uppskattad aktivitet. Dagen avslutades med en pizza på  Rixi.

På onsdag drar serien åter igång, vi inleder med hemmamatch på Grimsborg. Smålandsstenar står för motståndet och matchstart är kl 18.30. Support och hejjarop är alltid välkommet. Självklart håller kiosken öppen.

Innan det är dags för seriespel blir de ikväll, måndag, träningsmatch på Isamon då Hyltebruk står för motståndet. Matchstart kl 19.00.

//Ledarna

Tung förlust i sommarhettan
2019-06-24 22:06
Tyvärr slutade måndagens bortamatch mot Skillingaryd IS med förlust med 2-3. Vi tog tidigt ledningen i matchen med 1-0 genom Minou Valbrant. Ett resultat som såg ut att stå sig halvleken ut men i slutsekunderna kvitterade SIS. I den andra halvlekens tjugo första minuter spelade vi riktigt bra och skapade ett antal målchanser men det blev tyvärr bara ett mål genom Linn Lid. Därefter blev det lite ”Hawaii” fotboll som SIS utnyttjade bäst genom att göra två mål.
Vinst för F15
2019-05-28 21:31
I den sjätte seriematchen kom vår första seger. Vinst hemma mot Gnosjö med 2-1 efter 1-1 i paus. Vi fick en olycklig start med 0-1 redan efter någon minut men vi gav aldrig upp utan visade en härlig inställning och moral. Kvitteringen stod Linn Lid för. I den andra halvleken fortsatte vi med att vinna närkamper och Gnosjö hade svårt att skapa någonting framåt. Thea Carlsson blev vår matchhjälte genom att trycka in segermålet efter hörna. Nästa match är ej förrän den 19 juni borta mot Ormaryd.
3-1 förlust för F15
2019-05-25 08:41
Det blev en lite oturlig förlust mot Tranås borta. Vi hade väl så mycket av spelet och kunde lika väl vunnit matchen. Tranås tog ledningen men Valentina Kabsri kvitterade till 1-1 en stund senare. Minou Valbrant fixade till 2-1 innan halvtidsvilan. Ett rättvist resultat då vi hade hand om spelet långa stunder. I den andra halvleken böljade spelet fram och tillbaka och hade vi gjort 3-1 i detta läget hade vi troligtvis vunnit. Det blev dock Tranås som med två snabba mål vände matchen och vann. En bra kämpamatch av tjejerna som vi tar med oss till nästa match på tisdag mot Gnosjö.
Förlust för F15
2019-05-11 09:55
Gårdagens bortamatch i Sävsjö mot Hultsjö IF slutade med förlust med 0-4 (0-3). Som resultatet visar var vår första halvlek mindre bra medans den andra var mycket bättre. Vi är många nya tjejer som spelar på stor plan för första gången denna säsong och det tar lite tid innan man lär sig detta. Nu tar vi nya tag, träning på måndag och match på onsdag mot Eksjö på Grimsborg.
Förlust mot Mullsjö IF
2019-05-05 19:43
Söndagens match mot Mullsjö IF slutade med en klar förlust med 0-4 (0-2). Detta var den sämsta matchen vi gjort på mycket länge. Vi skapade i stort sett inte en målchans under matchen. Tur för oss var att Mullsjö slarvade i avsluten. Nu får vi rannsaka oss själva och och komma tillbaka med en helt annan inställning till fredagens bortamatch i Sävsjö mot Hultsjö IF.
Träning, Grimsborg, 26/06 17:30
Match, TT-Vallen, 27/06 18:30