Ny klar 4-0 seger
2019-09-15 20:27
Det blev en ny 4-0 seger för våra tjejer. Denna gång borta mot Ormaryd. Idag fick vi prova på att spela 9 manna då Ormaryd endast hade 10 tjejer att tillgå. Planen var nedkortat från straffområde till straffområde vilket gjorde det trångt framför motståndarmålet. För att få upp tempot och rörelsen i laget försökte vi använda oss av två tillslag. Vi tog tidigt ledningen i matchen genom Minou Valbrant därefter hade vi ett antal chanser som missades innan Thea Carlsson gjorde 2-0. Med jämna mellanrum kom sedan trean genom Linn Lid och fyran av Minou. Detta var ställningen i paus och målsättningen var att trumma på även i den andra halvleken vilket vi då och då gjorde och vi slog nog också rekord i missade målchanser. Träning på måndag och onsdag och spel på ungdomens dag i Kinna på lördag.
4-0 seger i derbyt mot Gnosjö
2019-09-06 20:49
Idag var det roligt att stå vid sidan om och titta på tjejerna. Med rätt inställning kommer man långt och när också allt det andra faller på plats då vinner vi. Vi tog ledningen genom Lovisa Renfors som slog in en målvaktsretur. Vi försökte hela tiden att spela boll och komma runt på kanterna. Minou Valbrant gjorde 2-0 på ett distinkt långskott vilket också blev halvtidsresultat. I början av andra halvlek gjorde Lovisa sitt andra mål och matchen kändes avgjord. Vi fortsatte dock att trumma på och jaga ytterligare mål vilket också kom i mitten av halvleken då Minou avslutade på ett distinkt sätt. Vi hade med lite skärpa kunnat göra ytterligare mål men vi är väldigt nöjda med att göra fyra och hålla nollan. Femstjärnigt betyg till alla idag men även till Tobbe på linjen!
Tung förlust mot Tranås
2019-08-28 21:29
Trots att vi kämpade och slet matchen igenom så blev det förlust med 2-4 (0-2) Tranås var numret större och om resultatet är det inget att säga om. Ibland går det lite för fort för oss men med rätt Inställning på träning och matchande mot bättre lag kommer vi att göra ytterligare framsteg. Våra mål idag gjordes av Linn Lid och Minou Valbrant. Nästa match är borta mot Gnosjö fredagen den 6 september.

6-0 förlust borta mot Eksjö
2019-08-25 21:14
0-6 motsvarade inte alls matchbilden förutom dom första 20 minuterna då vi var tvåa på bollen och bara fick slå ifrån oss. Efter vätskepausen i mitten av första halvlek stod vi upp bra och Eksjös spelövertag försvann och spelet jämnades ut. 0-2 stod det redan efter 20 minuter vilket också var halvtidsresultatet. I den andra halvleken började vi också skapa målchanser och man väntade på en reducering från vår sida men i stället gör Eksjö 0-3 på ett slumpmässigt anfall när endast 10 minuter återstod av matchen. Därefter försvann glöden från vår sida och Eksjö tilläts göra ytterligare 3 mål. Ny match på onsdag mot Tranås hemma. Vi har också blivit inbjudna till Fotbollens dag i Kinna och möta deras F04 lördagen den 21 september. Preliminär matchstart 13.30
3-3 hemma mot Hultsjö IF Atom
2019-08-14 21:25
Det blev till sist en pinne till oss i en svängig match där lagen bytte ledningen med varandra. I halvlek ledde Hultsjö med 0-1 vilket ej motsvarade spelet på plan. Det var vi som ville mest och borde, sett till chanserna, också haft ledningen i halvlek. I den andra gasade vi på ytterligare och man stod bara och väntade på att nollan skulle spricka. Det gjorde den också genom Linn Lid. Tyvärr gjorde Hultsjö mål direkt efteråt på en kontring och vi fick åter jaga.
Linn Lid kvitterade lite senare rättvist och strax innan slutet sköt Madelene Berndtsson in 3-2, vilket man trodde skulle bli slutresultatet men med några få minuter kvar kontrade återigen Hultsjö in en boll vilket gjorde att matchen slutade 3-3. Stor plus till alla idag som visade en härlig lagmoral och aldrig gav upp.
Förlust i höstpremiären
2019-08-13 16:46
Det blev tyvärr förlust i Mullsjö för våra F04. 0-5 slutade matchen där Mullsjö var lite bättre i allt och därför är resultatet helt i sin ordning. Mullsjö ledde redan i halvlek med 5-0 efter att man har gjort 3 mål dom sista fem minuterna innan halvlekens slut. Det positiva var att vi ryckte upp oss i den andra halvleken och spelade där 0-0. Vi tar med oss andra halvlekens spel till onsdagens hemmamatch mot Hultsjö.