Välkomna till F06-05 egna sida, till vänster hittar du kalender, kontakter, bilder m.m.
Seriepremiär!
2018-04-27 01:08
Idag var det äntligen seriepremiär för tjejerna.
I år spelar vi seriespel på Smålands sidan.
Det innebär lite andra regler, t ex en match spelas 2x30 minuter, målvakten får göra utsparkar samt att man behöver inte ”vänta” till motståndarna startat igån sitt  egna spel, innan vi får försöka ta bollen från dem,på deras planhalva.

Detta var vi lite ovana vid, men kan bara bli bättre...

Vi mötte Bredaryd Lanna IK, vilka var ett kvickt gäng med många duktiga spelare. De gjorde snabbt första målet och i halvtid stod det 0-4. Vi spelade upp oss i andra halvlek och hade chans på mål, men det ville sig inte riktigt idag.
Slutresultatet blev 0-7.

Nästa match är borta mot Bors SK, torsdagen den 3 maj.

Säkra cupen
2018-03-24 20:54
Vi kallar oss cup segrare🥇🏆🏅
Idag har vi varit med på Säkracupen i Ulricehamn. Matcherna spelas inomhus, på konstgräs, vilket våra tjejer verkar gilla!
Vi mötte Ulricehamn, Svenljunga, Annelund och Dalstorp.
Resultatet blev att tjejerna vann alla sina matcher! Vi hade flera målgörare, vilket är jätte skoj.

Nu kör vi några träningar till inomhus, men hoppas på att våren kommer snart så vi kan börja träna på Grimsborg!
Blåkläder cup
2018-01-15 18:50
Söndagen den 14 januari, var tjejerna med på årets första inomhuscup, Blåkläder cup i Svenljunga.
Nio st förväntansfulla tjejer och lagets nya tränare, Paula Berndtsson och Johan Cedergren var taggade inför premiären.

Tjejerna mötte fyra lag i cupen, Kindaholm, Fristad, Borås AIK och GSK/MIF. Resultatet blev en vinst och tre förluster.

Nu fortsätter vi med inomhusträningarna och i slutet på mars är tjejerna troligen med i nästa inomhuscup, Säkra cupen i Ulricehamn.
Sista matcherna
2017-09-20 00:39
Så blev det dax för utesäsongens sista två matcher.

Vi mötte Sjömarken i tisdags, ett lag som inte mött tidigare, så vi hade inte riktigt koll på hur detta laget spelade.
Sjömarken var duktiga på att få ut sina bollar på kanterna och fick till många bra anfall.  Vi fick inte igång vårt spel, men kämpade på hela matchen. Slutresultatet blev förlust med 5-0.

Sista matchen var i söndags mot Fristad. Detta laget mötte vi första matchen,efter sommaruppehållet, på Grimsborg. Då vann vi med 8-1!!!
Vi hade många målchanser, det mesta spelet var på deras planhalva. Men vi kunde helt enkelt inte göra mål på deras målvakt, hon gjorde många bra räddningar samt att vi hade inte turen med oss. Slutresultatet blev årets enda oavgjorda och mållösa match, 0-0!
Bortaseger mot Sandared o sista hemmamatchen
2017-09-09 17:52
Vi mötte Sandared förra söndagen, i Sandared.
Sandared var första laget vi mötte i serien , i våras. Då förlorade vi hemma på Grimsborg ( kommer inte ihåg vad förlustsiffrorna blev)
Nu klev vi ut på deras konstgräsplan, i soligt väder och med en härlig, medföljande hejarklack.
Hela laget kämpade på och var oftast först på bollen, vilket resulterade i att vi gjorde många mål.

Slutresultatet vinst med 7-3

I torsdags var det dags för vår sista hemma match för säsongen. Vi mötte Rydboholm, ett lag som spelmässigt är  detbästa laget i vår serie.När vi mötte dem i våras förlorade vi med 11-0!!! Bortalaget gjorde snabbt både 1-0 och 2-0. Vi hade svårt att få igång vårt passningsspel och Svårt att komma till avslut, dessutom var många i laget förkylda och småkrassliga.I andra halvlek fick Lovisa Renfors in bollen bakom Rydboholms målvakt, efter snyggt   framspel från Ameli Vanhanen. Nu tändes hoppet att vi kanske skulle komma ikapp. Men tyvärr gjorde bortalaget sitt tredje mål i matchen, strax därefter . Siffrorna stod sig sista halvleken, resultat 1-3.
Denna matchen kändes inte som en förlust, nu när vi kunde " snygga till" siffrorna, efter förra mötets storförlust!

Två matcher kvar, Sjömarken på tisdag och Fristads Goif på söndag!