Välkomna till F06-05 egna sida, till vänster hittar du kalender, kontakter, bilder m.m.
Blåkläder cup
2018-01-15 18:50
Söndagen den 14 januari, var tjejerna med på årets första inomhuscup, Blåkläder cup i Svenljunga.
Nio st förväntansfulla tjejer och lagets nya tränare, Paula Berndtsson och Johan Cedergren var taggade inför premiären.

Tjejerna mötte fyra lag i cupen, Kindaholm, Fristad, Borås AIK och GSK/MIF. Resultatet blev en vinst och tre förluster.

Nu fortsätter vi med inomhusträningarna och i slutet på mars är tjejerna troligen med i nästa inomhuscup, Säkra cupen i Ulricehamn.
Sista matcherna
2017-09-20 00:39
Så blev det dax för utesäsongens sista två matcher.

Vi mötte Sjömarken i tisdags, ett lag som inte mött tidigare, så vi hade inte riktigt koll på hur detta laget spelade.
Sjömarken var duktiga på att få ut sina bollar på kanterna och fick till många bra anfall.  Vi fick inte igång vårt spel, men kämpade på hela matchen. Slutresultatet blev förlust med 5-0.

Sista matchen var i söndags mot Fristad. Detta laget mötte vi första matchen,efter sommaruppehållet, på Grimsborg. Då vann vi med 8-1!!!
Vi hade många målchanser, det mesta spelet var på deras planhalva. Men vi kunde helt enkelt inte göra mål på deras målvakt, hon gjorde många bra räddningar samt att vi hade inte turen med oss. Slutresultatet blev årets enda oavgjorda och mållösa match, 0-0!
Bortaseger mot Sandared o sista hemmamatchen
2017-09-09 17:52
Vi mötte Sandared förra söndagen, i Sandared.
Sandared var första laget vi mötte i serien , i våras. Då förlorade vi hemma på Grimsborg ( kommer inte ihåg vad förlustsiffrorna blev)
Nu klev vi ut på deras konstgräsplan, i soligt väder och med en härlig, medföljande hejarklack.
Hela laget kämpade på och var oftast först på bollen, vilket resulterade i att vi gjorde många mål.

Slutresultatet vinst med 7-3

I torsdags var det dags för vår sista hemma match för säsongen. Vi mötte Rydboholm, ett lag som spelmässigt är  detbästa laget i vår serie.När vi mötte dem i våras förlorade vi med 11-0!!! Bortalaget gjorde snabbt både 1-0 och 2-0. Vi hade svårt att få igång vårt passningsspel och Svårt att komma till avslut, dessutom var många i laget förkylda och småkrassliga.I andra halvlek fick Lovisa Renfors in bollen bakom Rydboholms målvakt, efter snyggt   framspel från Ameli Vanhanen. Nu tändes hoppet att vi kanske skulle komma ikapp. Men tyvärr gjorde bortalaget sitt tredje mål i matchen, strax därefter . Siffrorna stod sig sista halvleken, resultat 1-3.
Denna matchen kändes inte som en förlust, nu när vi kunde " snygga till" siffrorna, efter förra mötets storförlust!

Två matcher kvar, Sjömarken på tisdag och Fristads Goif på söndag!
2017-09-02 21:15
Två nya matcher spelade.
Vi  mötte Ulricehamn förra veckan, där det tyvärr blev en 2-0 förlust. Tjejerna gick inte riktigt att känna igen. Vi hade svårt att få till vårt passningsspel och missade våra målchanser.   Lina Torstensson och Tilde Cedergren gjorde en stabil och säker insats i backlinjen, vilket räddade oss  från flera mål. Ulricehamn var helt enkelt ett bättre lag idag!

I måndags mötte vi Sexdrega hemma på Grimsborg. Alla tjejerna var revanschsugna efter förra veckans förlust.  Sexdrega startade med målsugna tjejer på topp. Det blev snabbt  ett mål, men vi kämpade på och reducerade sedan till 1-1. Matchen svängde fram och tillbaka till båda lagens fördel. Slutresultatet blev 5-4 efter en riktig kämpainsats av hela laget.  Ett extra plus till våra målvakter Tilde Cedergren, Madelene Berndtsson och Alicia Björk som var jättebra i varsin halvlek!

Nästa match imorgon mot Sandared borta!
Höstsäsongen drar igång
2017-08-20 14:43
Jag/ vi har varit dåliga på att uppdatera hur vårsäsongen varit, men ska bättra oss inför höstsäsongen!

Vi spelar i div 8 Ulricehamn, där vi möter Sjömarken, Fristad, Viskafors, Ulricehamn, Brämhult, Kindaholm o Dalsjöfors. I höst kommer vi även möta Sexdrega som har tillkommit i serien.

Under våren har det varit ungefär lika många vinster som förluster. Tjejerna har testat att spela på olika positioner i laget, men vi vill försöka få tjejerna att hitta sin position på plan under hösten. Helst skulle alla vilja spela forwards, men en orädd målvakt, stark backlinje och ett slitande mittfält är minst lika viktigt!

Vi tränar en gång i veckan, men målet hade varit två ggr i veckan. Inte så lätt när Mathilda har sitt med damlag och studier.

Vi inledde hösten med hemmavinst mot Fristad.
Det blev hela 8-1, tjejerna spelade riktigt bra och hjälpte varandra på plan. Vi hade med Emmy Björk och Axiandra Granqvist för första ggn (födda 09), de gjorde en bra match  och tyckte det var jätteskoj att spela med i laget.

Nästa match är på tis mot Ulricehamn, på Lassalyckan