Seniortrupp
Seniortruppen innefattar A&U-Lag

A-laget spelar säsongen 2017 i Div 6 Ulricehamn

U-laget spelar säsongen 2017 i Utveckling B Tranemo
Tränarens tankar inför Svenljunga!
2016-05-08 21:11

Imorgon möter A-laget Svenljunga på bortaplan, ett lag som är nytt i vår serie och har börjat med en vinst, en oavgjord och en förlust. Vi har börjat med två vinster och en oavgjord. Vi måste vara med från början och inte ”ge bort” en halvlek som senast mot Ljungsarp! Vi har en del skador, men som det så klämkäckt heter så får andra chansen att visa vad de går för!

//Coach Björk

Ljungsarp - Grimsås IF 0-0 (0-0)
2016-05-07 07:55
I onsdags kom första poängtappet, Ljungsarp krigade på bra och vi fick ingen ordning alls på spelet i första halvlek. Det var några chanser åt bägge håll men Ljungsarp hade det bästa läget med ett friläge av Tim Edgren. Han mötte sin överman, Emil Stenberg i målet som gjorde en fantastisk räddning! I början av andra tog vi över spelet och jag trodde nog att vi skulle sätta ettan, men det gick inte vägen idag. Om man ser till chanser var det rättvist men vi borde fått en straff i slutet där en av våra är först på bollen och deras spelare träffar foten på vår kille, båda faller och skriker men domaren blåser frispark till dem! Jaja, en poäng borta mot Ljungsarp som har ett par duktiga killar är ändå godkänt. Matchens Stjärna går till Emil Stenberg som var stabil i målet och gjorde ett par riktiga klassräddningar!

//Coach Björk
Tränarens tankar inför Ljungsarp!
2016-05-04 10:00
Ikväll åker A-laget till Vallskoga för att mäta sig med Ljungsarp. Vi har ett härligt "go" i laget både på träning, match och vid sidan om fotbollen så det ska bli kul med ett hett derby.
Ljungsarp har börjat med två oturssamma förluster och vi har börjat med två stabila vinster. Våra motståndare kommer göra allt för en vinst men vi ska göra det väldigt svårt för dem. Vi vet att Ljungsarp tänder till ordentligt mot oss så det gäller att återigen vara på tå och hålla fokuset uppe hela matchen!
Vi har några på skadelistan, men som tidigare sagt så har vi en bred trupp med konkurrens på många platser så något byte hit eller dit är knappt märkbart!

//Coach Björk

Grimsås IF - Sjötofta IF 9-1 (7-1)
2016-05-02 16:46
Hemmapremiären slutade med storvinst! Vi började med bra offensiv och skapade 2-3 chanser de första 5-6 minuterna, men det var Sjötofta som gjorde 0-1 i åttonde minuten genom Tom Ström. Det kändes ändå lugnt med tanke på vår start och vi visste att tålamod och rätt inställning skulle ge resultat. I den 12:e minuten började David Johansson målskyttet varpå flera olika målskyttar trädde fram. Med jämna mellanrum i första halvlek gjorde sen Andreas Eriksson 1, Sebastian Folke 2 & Henrik Haugeröd 3. En klockren insats av allihop där vi drev på hela halvleken. I paus pratade vi om att fortsätta driva på framåt, men det är lättare sagt än gjort. Tempot och koncentrationen sänktes, efter att Hagge i 48:e minuten gjorde 8-1. Vi gör dessutom 6 byten så att alla fick känna på det och då blir det såklart förändringar som "stör" spelet lite. Det dröjer till 84:e minuten innan Max Nord avslutar målskyttet med en underbar känslig lobb från ca. 30 meter. Alla får med beröm godkänt men Matchens Stjärna går till Robin Ekdahl som var brytsäker, stabil, rätt placerad samt hade mycket bra passningsspel.

//Coach Björk
Tränarens tankar inför Sjötofta!
2016-04-28 20:39
Andra matchen i årets seriespel är mot Sjötofta och det brukar bli tuffa kamper. De förlorade premiären och är säkert hungriga på att revanschera sig, det får vi se upp med! Vi vann vår första match pga rätt inställning och tålamod, om vi har det även denna match och spelar som vi ska då krävs det mycket av Sjötofta för att vi inte ska ta tre nya poäng.
Läget i laget är kanon, vi har tränat bra med relativt mycket folk och till denna match är både målvakten Emil Stenberg samt back-klippan Kevin Lidh tillbaka!
Vi hälsar motståndare, domare och publik välkomna till Borgen och hoppas vi kan bjuda på rolig fotboll trots de vårtidiga ojämnheterna i planen.