SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borås GIF
2 - 2
Grimsås IF
Borås GIF2 - 2Grimsås IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 28 juni, 19:30
Plats:Sjöbo Arena B konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 200007068
Samling:18:30
Trupp:#1 John Östlund
#3 Emil Karlsson
#5 Ludvig Johansson
#8 Robin Ekdahl
#13 Jakob Falk
#13 Rasmus Hidgård
#14 Sebastian Folke
#15 Henrik Haugeröd
#25 Victor Johansson
Hampus Björk
Johan Berndtsson
Melvin Örn
Måns Lundgren
Nils Edberg
Viktor Ekdahl
Serien är igång!
2021-06-28 22:47

Borås GIF - Grimsås IF 2-2 (1-1)
Nu har serien dragit igång. Vi gör en bra match mot en annan nykomling i serien. Vi är med från början men ändå är det Borås som tar ledningen på straff i minut 17. Vi skakar av oss det och i minut 30 får vi en straff. Hagge lägger in den på rutin och det är kvitterat. Oavgjort står sig till paus. Det är en jämn match med bra spel från båda lagen.

Borås kommer ut taggade till andra halvlek och skapar några lägen. Vi är dock inte chanslösa och får en frispark utanför straffområdet. Jakob avlossar ett hårt skott som målvakten lyckas rädda men han lämnar retur. Bollen hamnar hos Ludde som kan skjuta in den. Efter målet blir det ytterligare tryck från Borås och de får in en boll i minut 66. Resten av matchen svänger fram och tillbaka där båda lagen har några farliga lägen. Trots det slutar matchen 2-2.

Alla våra spelare gör en kämpainsats. Det är riktigt kul att se. En extra eloge får vi ge till de som idag debuterade i A-laget.


Matchens GIF-gubbar går till:

Ludvig Johansson

John Östlund

Robin Ekdahl


Ledarstaben


<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Gräsroten