Senior
Referat: Grimsås IF - Sexdrega/Lockryd
Seger! Och en fantastiskt skön seger.
2019-05-16 21:16, Senior

Grimsås IF - Sexdrega/Lockryd 3-2 (2-1)

Vi möblerade om lite i laget och tror vi hittade rätt. Sebastian spelade på kanten denna match och gjorde ett vackert mål efter 5 min. Lockryd kvitterar efter en kvart men Anton Ek gillade inte det så han springer igenom snyggt och lägger in den kallt via stolpen i 20:de minuten. Vi fortsätter att skapa chanser, även Lockryd är nära att näta ett par gånger. Det dröjer till minut 60 innan John slår en utspark som Rasmus Hidgård springer ifrån försvaret och de lägena bommar inte Higge! Lockryd reducerar 5 minuter senare men vi håller undan matchen ut. En heroisk insats av alla. Jag är allt lite stolt över grabbarna.
Ek behöver inte springa Göteborgsvarvet på lördag.
Det gjorde han ikväll.

Matchens GIF-gubbar går till:

Anton Ek

Rasmus Hidgård

Albin Persson

Inbrott
2019-05-14 16:40
Inbrott i kiosken på Grimsborg igår kväll/ natt.😡😡😡😡😡 Ni som gjort detta har 3 timmar på er att höra av er, då vi redan vet vem ni är. Kl.20.00 ikväll blir det polisanmälan. Vittnen har sett er samt än ni lämnat fina spår efter er. Annika 0706230522 Marie 0703374048
Senior
Referat: Länghems IF - Grimsås IF
Länghems IF - Grimsås IF 2-2 (0-1)
2019-05-10 17:21, Senior

Det var nära 3 pinnar! Det var återigen 2 jämna lag som möttes. Vi fick straff efter en halvtimme som Kröken satte. I andra halvlek satte Rasmus Hidgård tvåan efter 60 minuter. Såg ut som om att vi skulle reda ut Länghems press men först straff i åttionde och sedan en till i nittionde gjorde att det bara blev en pinne. Ändå rättvist eftersom Hagge och Lidh räddade varsin på mållinjen. Återigen har vi rätt inställning. Tyvärr höll det inte hela vägen.

Matchens GIF-gubbar går till:

Hagge

Rasmus Hidgård

Emil Karlsson

// Robin Svensson

Fotbollsfritids
2019-05-10 12:39
Anmäl er gärna till sommarens höjdpunkt
Hestra/Grimsås - Skillingaryd 3-2 (3-0)
2019-05-07 12:50
Förra årets seriesegrare äntrade Isamon igår. Vi hade revange att utkräva;)

Starten skulle vara viktig med stor portion kvalité o jävlar anamma som ledord!

Vi går in o kör som aldrig förr... med finlir, högt bolltempo, spelöverflyttninga och tuffhet. Det resulterar i 1-0 av Vendela (runt 20:e) efter det ett par långskott som går tätt utanför.
Att våra tre yngsta nästan har lekstuga på mittfältet är ännu häftigare:) Där dagen till ära, valda "Lagets spelare" Wilma Kron gör en finnt som deras back "Är o köper korv" på o sätter 2-0 (38:e)
Vi nöjer oss inte där...kapten Mathilda gör sedan 3-0 på en nick tätt intill stolpen.

2:a halvlek börjar skapligt när vi sen skruvar upp tempot o får ett par chanser som inte förvaltas! Chans både till 4,5o 6:an men.....Skillingaryd reder ut stormen o börjar ta tillbaka spelet. En betydande skada på Ida Håkansson gör att vi tappar fokus o tjongar iväg bollar utan adress.
Vi tar felbeslut som gör att de reducerar till 3-1 i 70:e. De känner av vittringen o gör sedan även 3-2 i slutet men vi lyckas komma undan.....onödigt spännande med tanke på överlägsenheten i 60minuter.

Segern är dock ett faktum!!
F 04-05, 11/05 09:55
F 04-05, 05/05 19:43