Tränarstaben inför 2018 börjar ta form!
2017-11-22 21:00

Arbetet med nästa års tränarstab börjar ta form. Dem 3 personerna som kommer ha huvudansvaret för Herrlaget är Benedikt Baldursson en kille som numera är bosatt i Grimsås ursprungligen från Island där han har spelat i Div 2 fotboll. Peter Nord och Henrik Haugeröd som inte behöver någon närmare presentation. Kent Sandqvist kommer finnas kvar runt laget i någon form, vilken ännu inte är helt klart. Vi vill också passa på och tacka Dony Larsson för att hjälpt oss utveckla våra spelare till det bättre, varmt tack och lycka till framöver.

Styrelsen Grimsås IF 2017-11-22

Laget i ditt hjärta! Grimsås IF?
2017-11-16 18:36
Laget i ditt hjärta.....Måste väl ändå vara Grimsås IF?? 😎
Många bäckar små, blir en hel å! 😃

”Skänk 100 kronor till ditt favoritlag så dubblar vi (Aftonbladet/Sportbladet) bidraget och ser till att 200 kronor oavkortat går till den förening du valt. Som tack för att du är med oss och stöttar svensk fotboll bjuder vi på Plus Premium i 2 månader!”

Svaren på tipspromenaden, Halloweensprånget
2017-10-30 08:24
Svaren till tipspromenaden hittar du här Svar tipspromenad.docx »

TACK till alla er som deltog och anordnade halloweensprånget, vi ses nästa år! :-)
Startlistan halloweensprånget!
2017-10-24 17:41
Håll tider och ha kul! :-) Ni hittar även startlistan här Startlista halloweensprånget 2017.xls »

Swish funkar utmärkt som betalningsmedel!
Vid betalning av lagavgiften + eventuell matkupong (tacobuffé) betalas totalsumman av lagkaptenen. Detta för att få ett bättre flöde och kunna hålla tidsschemat
Halloweensprånget 2017!
2017-10-17 07:12
Glöm inte av att anmäla dig och ditt lag till halloweensprågnet, sista anmälningsdagen är måndagen den 23 oktober. Meddela i samband med anmälningen OM och HUR MÅNGA i laget som ska vill ha tacobuffé vid målgång! :-)