Damlag 2017
2017-04-23 09:29
Mathilda Björk på bilden. Laget kommer att spela i denna dräkt, urläcker! C-bindeln, regnbågsfärgad för allas lika värde!
Som vi har skrivit om innan, kommer Grimsås IF säsongen 2017 även ställa upp med ett damlag. Detta är riktigt kul för föreningen, att även Grimsås IF kommer finnas med på damsidan. 

Följ gärna laget på instagram, hestra.grimsas.damlag

Vi kontaktade en av tränarna, Andreas Björk och bad honom sammanfatta försäsongen och idéen bakom. 

Hur ser framtiden ut för våra Flick-fotbolls spelare i Grimsås/Hestra som blir för "gamla" för ungdomsspel, var en fråga redan 2014! 2015 började tankar på ett Damlag, men intresseförfrågan började först i sept.-16. 

Ca 28 nygamla spelare nappade på de 3 "prova på" träningarna vi hade. Utfallet blev att ca 20st ville köra på inomhus redan i början av okt!! Underlaget fanns o styrelserna informerades att vi kör ett Damlag 2017. Vi började köra 2ggr i veckan....sen kom jul-uppehåll:( Satsade på 2 inomhuscuper i januari (utfall hyfsat) gick sen in i februari o körde 3ggr i veckan (2 fotbollspass o ett löp pass) fram till mitten av April:)
 I Mars-April var vi också med i Hyundai Cup (svenska cupen) o spelade 1-1 mot Burseryd div3 o förluster mot Gnosjö 4-3 div4 o Smålandsstenar 6-1 div 3(ledde med 1-0).

Vi körde ett mini-träningsläger i April o "nötte" bl.a. varianter för o lura våra motståndare....
Vi har utökat vår trupp till 22 spelare (fler är välkomna-vi har roligt tillsammans! ) o 14-16 spelare på varje träning!! Efter ca 60 träningar sen i oktober så nalkas nu premiär i Div 4 Värnamo Dam. Den 24/4 i Hestra så ser vi fram emot att spela melleniumets första Dammatch i föreningarnas historia. (4 "vårmatcher" i Hestra o 4 "höstmatcher" i Grimsås)

För att vi skall lyckas hoppas vi att publiken strömmar till o hejar fram oss till härliga minnen för framtiden!!
Det närmar sig seriepremiär för A-laget!
2017-04-18 06:59

Seriepremiären (som dessutom är hemmapremiär) kommer allt närmare. Nu på fredag den 21/4 drar seriespelet igång och på andra sidan planhalvan ställer Marbäcks IF upp. Vi kontaktade tränare Dony Larsson för att stämma av försäsongen 2017. 

Varmt välkomna till Grimsborg nu på fredag klockan 18:30. 


Kan du summera försäsongen?


Försäsongen har inte varit den bästa. Av erfarenhet vet jag att januari månad brukar killarna vara sjuka i omgångar, på resande fot m.m. därför valde jag att skjuta fram starten på träningen till februari just för att slippa bortfall av spelare. Men det visade sig att det bara sköts fram en månad. Under februari/mars har vi haft ett löp-/styrkepass och två träningar på plan i veckan med lite för få spelare som deltagit. Det har oxå visat sig under våra matcher att vi ligger lite efter. Däremot har april givit oss en mkt bättre träningsstatistik på näst intill samtliga spelare och det är ett gott tecken. Det är ett härligt gäng att träna, samt att man ser på killarna att premiären börjar närma sig. Så det är med positiv känsla vi går in i seriespelet.


Vad tror du om säsongen 2017?


Säsong 2017 tror jag blir ett bra år för Grimsås IF. Får vi en bra start och att killarna håller sig skadefria så kan det bli bra, Vi behöver i och för sig mer tid på oss för att bli samspelta och hitta våra roller i vår uppställning, men när vi väl gör det tror jag vi blir riktigt farliga.

Finns det någon spelare publiken ska ha lite extra koll på?

Det finns flera spelare som man kan hålla ett extra öga på, och för att nämna någon så har David Johansson fin teknik och fart i sitt spel som jag tycker är intressant. Men som sagt, det finns absolut fler intressanta spelare att ha koll på. Svårt för mig att säga vad årets trupp har som inget annat lag har i vår serie, men nämnas kan väl att vi har en stabil målskytt som inte många lag har. Och jag skulle vilja nämna oxå att truppen är ung och har stor potential att utvecklas. Och om spelarna accepterar konkurrensen och vad det innebär så kommer Grimsås IF att ta stora steg i framtiden. Som sagt, jag hoppas på härliga tillställningar och att vi blir ett lag att räkna med:)
Info ang spicy dreams
2017-04-17 11:06
‪Lördag den 22 april‬ så skall alla ha klar markerat sin försäljning, den 24:e så skall hela vår slutorder vara inskickad. 
Har någon frågor om registrering så får de gärna kontakta mig , Anette ‪070-2641926‬ det går också bra att lämna in sin katalog till Monika på kansliet fram till ‪fredag den 21 april kl 12.00‬ 
Städdag
2017-04-08 22:08
Eldsjälar!
Tack alla underbara medlemmar. Vi blev 72 st som hjälptes åt att fixa till Grimsborg för säsong 2017. 
Föreningsliv tillsammans är vi starka. 
KIOSKEN GRIMSBORG 2017
2017-04-05 17:46

I år är det vi, Annika Björk och Marie Carlsson som har ansvaret för kioskerna på Grimsborg.

Lite nytt för i år är att all bemanning kommer ligga på Grimsås IFs hemsida under fliken Kalender. Bockar man i blå ruta i kalendern ( övrigt ) så får man upp alla bemannade tider för våra seniorer, A-lag, U-lag samt Dam-lag. Övriga Juniorlag bemannas av lagen själva och har inte med denna kalender att göra.

De flesta av er har säkert fått en kallelse på mailen angående er tid, svara gärna på den och lägg in tiden i er egen alamnacka.

Har man inte möjlighet att stå i kiosken den tiden man är tillsatt byter man med någon annan själv. Tänk även på att man ”äger” matchen. Det vill säga att byter matchen dag eller tid så är det den nya tiden som gäller.

Klickar man på sitt namn i kalendern så får man upp information om vart man hämtar växelkassa, nycklar samt vilka tider som gäller.

De som inte fått någon tid ännu behöver inte oroa sig, det kommer……. :-)

Har ni frågor är det bara att höra av sig.

Vi ser fram emot premiären på Grimsborg 21/4 19.00!

Annika 070-6230522

Marie 070-3374048

Nya domare utbildade!
2017-04-05 10:07

I vintras gick föreningen ut och sökte domare till årets säsong. Föreningen lockade med en summa pengar per dömd match och utbildning till alla som var intresserade.

Tyvärr var inte intresset jättestort men tre tappra grabbar har erbjudit sig att ta hand om detta och i söndags fick dem sin utbildning på Kronäng arena i Borås!

Grimsås IF önskar grabbarna lycka till och hoppas deras arbete lockar fler att hoppa på detta uppdrag framöver!

På kortet från vänster: Måns Lundgren, Elias Carlsson och Gabriel Snäll-Strick 


Styrelsen Grimsås IF.

 


Nyheter från våra lag
F 04-05, 20/04 21:53 
F 02-03, 18/04 19:10 
F 06-07, 01/04 16:24 
 
Sponsorer
Gräsroten