--Sponsorer---
----Gräsroten----
Håll dig varm i vinter med en GIF-mössa!
2017-01-18 07:32
Endast 100kr
Finns att köpa på kansliet!
Seniortruppen (herrar) säljer newbody!
2017-01-17 06:15
Seniortruppen säljer just nu New Body, detta för att finansiera en ny uppsättning träningskläder. Så känner du att du vill utöka din garderob samtidigt som du gör seniortruppen en jättetjänst, klicka in på länken nedan för att komma till "Grimsås IF:s egna webbshop på NewBody" eller kontakta någon ur seniortruppen (herrar).

Cup Borgstena 8/1-17
2017-01-08 12:40
Cup idag för seniorerna i Borgstena!
Seniorernas två första inomhuscuper
2017-01-06 12:15
Seniorerna spelar cup idag (6/1-17) i Anderstorp, i gruppen har dem följande lag.
Burseryds IF
Skeppshults BK
Värnamo Södra

Se bilden över spelschemat och tider.

På söndag (8/1-17)spelar seniorerna återigen cup, men då i Borgstena. Följande lag i gruppen.
Borgstena IF
FC kabel åttio
Ambjörnarps IF

Intervju med Kent!
2017-01-05 10:00
Vi kontaktade den nytillsatta assisterande tränaren Kent Sandqvist, för att stämma av läget!

Hej Kent!

Först och främst, välkommen tillbaka till Grimsås IF!

Hur känns det?

Fantastiskt roligt och inspirerande

Berätta lite kortfattat om dig själv och din bakgrund?

Gift, 2 barn, bor i Tranemo, jobbar som utesäljare på Nexans. Spelat i Grimsås, varit tränare i Grimsås, allmän fotbollsnörd och läser det mesta om all fotboll.

Vad kan du om dagens Grimsås IF?

Ungt anfalls fokuserande lag med mycket utvecklingspotential. Nådde inte riktigt fram i kvalet till 5:an förra året men kommer vara en erfarenhet som alla kommer att ha nytta av.

När nyheten kom ut på hemsidan (sociala medier) att du skulle hjälpa till att leda seniortruppen, fick hemsidan och vår Facebook grupp ett rejält uppsving av både följare och besökare. Är du lite av en lokalkändis? =)  Vad kommer du att tillföra under säsongen 2017?

Är nog så att många vet vem jag är, kanske både på gott och ont. =) Förhoppningsvis kan jag få gruppen att verkligen jobba som en lag och se till att man har så roligt man kan både på och utanför plan.

När kommer publiken att få se ditt första framträdande i ”Coach-Dressen” för GIF?

30:e januari drar träningarna igång.

Grimsås IF är nu inne i en ”ny fas” och det händer mycket i och runt föreningen. Tränarskifte för seniortruppen, nystart av damlag, samarbete med Dalstorps IF m.m. Vad tror du om framtiden och säsongen 2017?

Klubben fick ju ”börja om” och har gjort ett jättejobb att på relativt kort tid komma dit dom är idag. Det går bara med engagerade ledare och alla som på något sätt jobbar inom föreningen. Känslan är att det verkligen är en förening som är på G. Kan truppen vara skadefri och lite flyt under säsongen så finns det stora möjligheter att ta nästa kliv upp i femman.

Tack för detta Kent och återigen varmt välkommen. Vi hörs framöver, kör så det ryker!

Hjälptränare klar för seniorerna
2017-01-04 19:30
Vi har nu den stora glädjen att meddela att ledarstaben börjar ta form. Vi har nu gjort klart med ny hjälptränare till Dony, ingen mindre än Kent Sandqvist som har tackat ja till detta uppdrag!
Kent är en gammal Grimsåsbo med stort hjärta i Grimsås IF och som dessutom har ett stort fotbollskunnande samt ett stort intresse i hälsa.

Grimsås IF är glada över att vi lyckats få till denna satsning och är övertygande om att Dony och Kent kommer göra ett jättebra jobb samt fortsätta utveckla harmonin bland våra spelare.

Grimsås IF
F 02-03, 04/10 19:25