Viktig information ifrån VFF
2020-03-27 14:05

Vi kommer löpande uppdatera er om vad detta innebär för vår klubb samt våra lag!

27 mars 2020

Västergötlands FF:s beslut för genomförande av fotbollsverksamheten i distriktet under den rådande situationen.

I den rådande situation som Sverige befinner sig i och efter SvFF:s beslut den 25 mars gällande de lägre förbundsserierna och de rekommendationer som gavs till distrikten ute i landet så har Västergötlands Fotbollförbunds distriktsstyrelse och tävlingskommitté diskuterat kring dessa frågor. Samråd har även förts med övriga distrikt i Götaland.

Med de samtal och SvFF:s rekommendationer i fokus har distriktsstyrelsen, tagit följande beslut gällande distriktets verksamhet:

Samtliga seniorserier i Västergötlands FF regi skall spelas som enkelserie med start den 21 juni. Detta innebär att seriernas första hälft av matcher stryks ur tävlingsprogrammet.

Damer div 2 Norra Götaland skall spelas som enkelserie. Detta innebär att seriens första hälft av matcher stryks ur tävlingsprogrammet. Starten av serien sker enligt den tidigare fastställda serieplaneringen.

Ungdomsserierna för pojkar div 1-4 samt för flickor div 1-2 i Västergötlands FF regi skall spelas med start den 21 juni, enkelserier med undantag för serier med få lag. Detta innebär att seriernas första hälft av matcher stryks ur tävlingsprogrammet. Västergötlands Fotbollförbund återkommer med exakta styrningar för respektive serie.

Ungdomsserier upp till och med pojkar div 5 och flickor div 3 skall starta som planerat men samtliga lag och deras ledare skall vara inställda på att om läget förvärras inom Västergötland så kommer dessa serier att pausas under en tidsperiod som bestäms senare.

Samtliga utbildningar som arrangeras i VFF:s regi eller där VFF medverkar i utbildningen, och som inte kan genomföras digitalt, ställs in , minst intill 14 maj.

De öppna spelarutbildningstillfällena i Borås den 13 april, 19 april samt 3 maj ställs in.

Del 1 i tränarutbildning A-ungdom i Uddevalla den 21-23 maj ställs in.

Beslut om genomförande av lägerveckan i Ulricehamn tas senast den 10 april.

Lokala cuper är OK att genomföra men föreningen skall följa Folkhälsomyndigheternas råd och riktlinjer. Föreningarna tillåts att byta datum för sina cuper, byts datum så skall VFF:s kansli informeras om detta.

Träningsmatcher för lag, under den period då det inte kommer bedrivas seriespel, kommer VFF att återkomma med riktlinjer för inom den närmsta veckan.

Länkar
SvFF och Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att bidra till minskad smittspridning.

Vi hoppas att alla kommer att ha förståelse för dessa beslut och att de kommer att respekteras.
Det kommer att krävas mycket av oss alla men tillsammans tror vi att vi kommer reda ut denna situation.

Distriktsstyrelsen

Västergötlands Fotbollförbund

2020-03-06 18:22

Sponsorhuset
2020-02-06 12:46
Sponsorhuset är ett otroligt enkelt sätt att stötta Grimsås Idrottsförening när du ändå handlar eller bokar hotell på nätet. Går du till butiken (finns över 600 st) via Sponsorhuset så får både du själv och Grimsås Idrottsförening pengar tillbaka. Inget blir dyrare för dig som handlar. Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras bonusstege så får du en biobiljett och stödjer oss med hela 50 kr! Kom igång här och tipsa gärna era vänner

Fotbollslek
2020-02-04 14:29

Inomhusfotboll för födda 2011 2012 och 2013

Fotbollslek startar nu på söndag 9/2 kl 17,00 – 18,00

Välkomna

Ledarna

Årsmöte 2020
2020-01-22 19:13
VÄLKOMNA!
Ledarstab och trupp börjar formas
2019-12-17 16:40

Här är 2020 års ledare för Hestra/Grimsås Damlag.

Huvudtränare Casper Björk (th) och Lagledare Patric Nilsen

Casper som tränat ungdomslag innan provar nu på seniorlag för första gången. Då fotboll ligger varmt om hjärtat 24-7

Patric som är "lite" till åren har precis avslutat sin spelarkarriär som varat i säkert 40år;) och tar nu mestadels den administrativa delen.

Vi hoppas också en assisterande tränare kommer ansluta inom kort....

På herrsidan fortsätter duon Robin Svensson & Peter Nord efter en fantastisk säsong som räckte hela vägen till kval.

Dan Henriksson fortsätter även han som lagledare och lagledare för utvecklingslaget blir Grimsåsgrabben Robin Lidh.

På spelarsidan kan vi tyvärr meddela att tillskottet Simon Berndtsson (som anslöt under säsongen 2019) går tillbaka till Limmareds IF. Simon var ett tillskott som tillförde mycket på plan, vi tackar Simon för sin sejour i gul/svart, hälsar honom lycka till och välkommen tillbaka.

Jakob Falk (Limmareds IF) och Leotrim Alija (Lockryd/Sexdrega) ansluter till truppen. Två spelare som har Grimsås IF som moderklubb och blir två tillskott inför säsongen 2020.

//Ordförande

Andreas Björk