Referat: Grimsås IF - Dannike IK
Grimsås IF - Dannike IK 2-0 (2-0)
2019-06-19 21:15, Senior

3 sköna poäng till!
Idag satt inte spelet som vi ville.
I första slog vi bort väldigt många passningar där vi gjorde det lite för svårt. Men Rasmus Hidgård lyckas att kriga in första målet efter en halvtimme. Det var förlösande.
Det gjorde att vi slappnade av lite. I slutet på första halvleken får Albert en boll på kanten och slår ett perfekt inlägg till Hidgård som kommer perfekt vid första stolpen.
Andra halvlek är spel mot ett mål där Dannike är väldigt trötta men vi krånglar till det och är omständiga.
Vi borde ha satt ett par till men matchen slutade 2-0.

Anton EK

Karl Andersson

Referat: Månstads IF - Grimsås IF
Månstads IF - Grimsås IF 0-4 (0-1)
2019-06-03 20:58, Senior

Bortamatchen mot Månstad slutade med vinst.
Det var lite ställningskrig i början och det var nära Månstad fick in bollen. Men efter en halvtimme får vi en straff. Vi slår ett inlägg som en i hemmalaget tar med handen. Kröken slår in straffen säkert i hörnet.
I andra halvlek får vi 2-0 ganska tidigt genom Christoffer Sandquist. Efter det orkar inte Månstad stå emot och vi trycker in både trean och fyran av Ek och Hidgård.
Skönt att kunna slappna av sista kvarten då vi fick rasta dom flesta på bänken. Det är skönt att det är 17-18 spelare som vill slåss om platserna.

Albin Persson

Henrik Haugeröd

Referat: Grimsås IF - Högvads BK
Ah, vi tar väl en uddamålsseger...
2019-05-29 21:28, Senior

Grimsås IF - Högvads BK 1-0 (0-0)

Vinst mot Högvad med 1-0! Första halvlek var en blek historia med få målchanser. Rasmus Hidgård får en bra chans efter ett fint inlägg från Albert Tholin men målvakten gör en bra parad. Spelet är lojt. Jag känner igen det sen man spelade förr, man är taggad men får inte ut det. Lite dålig rörelse som resulterar i svåra eller dåliga passningar. Försvarsspelet är dock ok. Vi har en oerhört stabil målvakt i John Östlund.
Vi pratar ihop oss i halvlek och kommer ut som ett betydligt bättre lag. Anfallsspelet blir bättre och det resulterar i ett mål. Anton Ek får en fin djupledslöpning där han har en fin förstatouch och lägger in den fint. Rasmus Hidgård är ett ständigt orosmoment och vaskar fram några chanser. Helt klart visar vi mental styrka när vi steppar upp efter första halvlek.

John Östlund

Robin Ekdahl

Ost
2019-05-28 10:18
Det är lätt att glömma..

Fortfarande har jag några ostar här som är beställda
/Monica på kansliet
Referat: Ljungsarps IF - Grimsås IF
Seger i seriefinalen mot Ljungsarp!
2019-05-24 22:15, Senior

Ljungsarps IF - Grimsås IF 1-2 (0-1)

Det märktes det var seriefinal. 2 lag som vill vara med i toppen. Jag tycker vi styr matchen men Ljungsarp är inte ofarliga. Vi märker redan på uppvärmningen att Hidgård är het och det visade han med 2 kalla mål. Ljungsarp får in reduceringen och det blir ännu en gång en pulshöjande sista kvart för ett gammalt tränarhjärta... men vill höll undan. En bra match med 2 lag som bjuder upp till dans för ca 300 åskådare.
Återigen visar inhopparna att det är hårt om vem jag ska ta ut i startelvan.
Albert Tholin som varit krasslig stora delar av säsongen gör en grym kämparinsats.
Bäst för dagen var Lillkrök som var placeringssäker och till och med anfallssugen.

Emil Karlsson

Henrik Haugeröd