Startlista Halloweensprånget 2019
Startlista för halloweensprånget 2019
ANMÄL DITT LAG TILL HALLOWEENSPRÅNGET 2019 HÄR
2019-10-14 05:36
Genom att följa länken nedan, anmäler du snabbt och smidigt ett lag till Halloweensprånget 2019!
Kvalmatch nummer två, årets sista match
2019-10-13 15:43
Matchen hemma på Grimsborg mot Värsås blir på nu på söndag (20/10) kl 15:00. Välkomna!
Senior
Referat: Fröjereds IF - Grimsås IF
Förlust mot Fröjered.
2019-10-12 17:19, Senior

Fröjereds IF - Grimsås IF 3-0 (1-0)
Kvalet började bra med vinst i straffarna innan matchen.
Matchen däremot började sämre.
Vi tryckte på från början, kanske för högt.
Fröjered slår en boll i djupet till deras snabbe forward Andreas Dahlin som springer ifrån backlinjen och lägger in den snyggt.
Resten av halvleken trycker vi på bra och borde satt ett par mål.
Även Fröjered hade någon kontringschans.
1-0 i halvlek.
Vi känner att vi är väl så bra som dom.
Andra halvlek fortsätter vi föra spelet till minut 60 då Fröjered får en straff. 2-0.
Ett par minuter senare får dom en straff till när Lidh får bollen på armen när han håller dom över bröstet.
Det är inte lätt att gömma armarna mer...
Vi sätter inte våra chanser plus att dom är effektiva.
Nya tag nästa helg, än är det inte kört.

Matchens GIF-gubbar går till:

Robin Ekdahl

Sebastian Folke

Ludvig Johansson

Coach Robin

Hej där, Robin Svensson!
2019-10-09 09:50

Hej Robin,

-Tjena!

Hur är läget?

-Det är fantastiskt bra.

Hur var känslan efter matchen i söndags?

-Man hade hela tiden trott på att vi skulle skapa många chanser mot Sjötofta men att göra 12 mål på beställning är oerhört starkt av grabbarna, sedan att Ljungsarp krigar på så bra mot Högvad ska dom ha en eloge för.

När du blickar tillbaka på den (hittills) gångna säsongen, är du nöjd med din och lagets insats?

-Jag är väldigt glad att jag hoppade på detta uppdrag. Det har varit nästan bara positivt rakt igenom. Det är ett skönt gäng som ofta har bra engagemang på träningarna. Dom är lite för glada i att vara uppe länge på helgerna bara, ha ha. Jag har fått en stor hjälp av Peter Nord och Dan Henriksson. Max Nord som tyvärr pajade korsbandet i vintras har hjälpt mig med U-laget, stort tack för det. Känner väl själv att jag är mer mogen att vara ledare än när jag var i Dalstorp för 15 år sedan.

Ni står just nu inför kvalspel, vad tänker du på när du hör ordet kval?

-Vi hade väl ett mål att vinna serien men när man summerar serien så var Lockryd det bästa laget och vann välförtjänt. Så nu ser jag bara fram emot kvalet, speciellt eftersom det såg lite mörkt ut inför sista matchen. Det känns som om laget är hungrigare i år på att gå upp nu efter förlusten i kvalet förra året.

Fröjereds IF och IFK Värsås är de två lag vi har i gruppen, har du stött på dessa lag förut?

-Nej, 2 lag från Tidaholmstrakten.

Hur laddat är laget för kval? Är vi skadefria och alla spelare tillgängliga?

-Som sagt är känslan god, det märker man på glädjen att träna efter matchen i Söndags. Tyvärr är Kristoffer Sandqvist upptagen och Simon Berntsson är också tveksam pga jobb. Vi får hoppas det löser sig.

Tack för detta. Stort lycka till nu💛🖤
- Tack.

Kval till divsion 5
2019-10-07 10:27

Nu har kvalet för herrarna lottats, vi hamnade i kvalgrupp 1.

Grupp 1: IFK Värsås, Fröjereds IF, Grimsås IF

IFK Värsås, parkerade på placering 10 i division 5 norra. Under säsongen inkasserade laget 25 poäng, gjorde 50 mål framåt och släppte in 44.

Fröjereds IF, hamnade som vi tvåa i sin tabell, division 6 Falköping, där de mötte bland annat Redvägs FK och Marbäcks IF som under många år har huserat i division 6 Ulricehamn. Under säsongen har Fröjereds IF skramlat ihop 31 poäng, gjort 63 mål framåt och släppt in 32. Lagets främsta målskytt Andreas Dahlén har stått för 23 av målen.

12 oktober 15:00: Fröjered-Grimsås
19-20 oktober: Värsås-Förl match 1
26 oktober kl 14.00: Värsås-Segr match 1

Varje lag har en hemmamatch och en bortamatch.
Uppflyttning: Minst gruppsegrarna till division 5. För varje västgötalag som vinner kvalgrupp till division 3 (max två) flyttas ytterligare ett lag upp från kvalet.

Match 1

12 oktober:

15:00 Fröjereds IF-Grimsås IF

Vid oavgjort resultat är det förlorande lag i straffsparkstävlingen som spelar match 2 i kvalgruppen.

Match 2

19-20 oktober:

IFK Värsås-Förloraren i match 1

Värsås har hemmaplan om Fröjereds IF blir motståndare och
bortaplan om Grimsås blir motståndare.

Match 3

Lördagen den 26 oktober kl. 14.00  (fastställd tid)

IFK Värsås-Segraren i match 1

Värsås har hemmaplan om Fröjereds IF blir motståndare och
bortaplan om Grimsås blir motståndare.

Senior, 21/10 10:44
Senior, 12/10 17:19