--Sponsorer---
----Gräsroten----
Grimsås IF - Svenljunga IF 3-0 (2-0)
2016-08-24 07:33

Skönt med en vinst efter förra omgångens förlust. Vi gör en riktigt bra första halvlek och har ett rejält spelövertag, vi skapar mycket halvchanser men även en del bra chanser. Henrik "Hagge" Haugeröd sätter två av dessa chanser i 9:e respektive 31:a minuten och vi går till halvtidsvila med den ställningen.

Vårt bra spel mättas lite och efter ca 20min i andra halvlek går vi ner i tempo och har långsammare passningsspel, det utnyttjar Svenljunga och tar över spelet, dock utan att skapa några större farligheter. Vår backlinje är på sin vakt hela matchen ut och ihop med Emil Stenberg i målet ser de till att hålla nollan. Trots lite mindre bollinnehav så sätter "Hagge" sitt tredje mål för dagen i minut 76 och det blir slutresultatet. Vi gör fem byten under matchen och det känns bra att fler får spela och känna på det. Alla gör över lag en bra insats denna match men Matchens Stjärna går återigen till Robin Ekdahl som spelar lugnt, behärskat och vårdat. Han värderar sina passningar på ett bra sätt och hanterar, för dagen, sin kaptensroll på ett mycket bra sätt!

//Coach Björk

Månstads IF - Grimsås IF 3-1 (2-0)
2016-08-22 15:59

Det blev förlust mot Månstad där man kan sammanfatta matchen med att vi hade stolpe ut. Vi börjar matchen genom att skapa tryck och många chanser men bollen vill inte in i mål. Istället gör Månstad både 1-0 och 2-0 i första halvlek, hade vi bara satt en boll i början hade det sett annorlunda ut. Så är det ibland, det handlar om att göra mål och tyvärr satte Månstad sina lägen och vi missade. I andra halvlek gjorde de 3-0 innan vi i sista minuten tröstmålade på straff som Emil Karlsson satte dit. Månstad är ett fysiskt lag men eftersom domaren i detta fall tillät fula tacklingar i rygg och sparkar över knäna ser jag vinsten i att vi inte får några allvarliga skador!

Matchens Stjärna går till Robin Ekdahl som spelade väl och jobbade bra både framåt och bakåt.

//Coach Björk

Tränarens tankar inför Svenljunga!
2016-08-22 15:59

Imorgon tisdag kommer Svenljunga till Borgen. De ska få sota för vår senaste förlust mot Månstad, vi vill ha revansch direkt och vi kommer göra en del förändringar i startelvan. Det krävs ny fokusering och det gäller att ha koncentration på rätt saker samt att vi måste sätta våra chanser. Det gäller även att inte bjuda på något utan hålla tätt i defensiven.

Vi hälsar motståndare, domare och publik välkomna till Grimsborg!

//Coach Björk

Tränarens tankar inför Månstad!
2016-08-18 11:18
På fredag kväll är det dags för Månstad att känna på den gul-svarta maskinen. Det blir en tuff match på Månstadparken som har ganska liten planyta och motståndare som är fysiskt starka, ibland på gränsen till osjysta! Det gäller för oss att vara på tå och ha full fokus på uppgiften samt ett snabbt bolltempo! Har vi rätt inställning och gör jobbet tillsammans så behöver Månstad göra en riktigt bra match för att slå oss! Vi vet vad vi kan så det är bara att köra!!

// Coach Björk
Grimsås IF - Ljungsarps IF 5-3 (2-1)
2016-08-15 11:35
Matchens stjärna, David Johansson! David stod även för två av fem mål.

Höstpremiären slutade med vinst och siffrorna skrevs till 5-3.

Jag tycker vi bjuder dem på 2 mål, men har samtidigt tur på vårt första mål som är ett självmål. Stundtals spelar vi jättebra med snabbt bolltempo och mycket marginal, men ibland ger vi bort bollen för enkelt. Hett derby och första höstmatchen kan vara liten förklaring så nu är det bara att köra på.

Över lag är det en stabil insats av alla större delar av matchen med ett extra plus till Kevin Lidh i försvaret. Dock går Matchens Stjärna till David Johansson som gjorde 2 mål, kämpade och slet åt båda håll samt var hård, tuff och rejäl i närkamperna!

Övriga mål gjordes av Henrik Haugeröd, Jakob Falk och ett självmål (en hörna av Sebastian Folke som nickades i eget mål)

TACK!!
2016-08-14 13:40
Vinst i enkronasmatchen med 5-3 mot Ljungsarp, detta medför att vi åter är serieledare! 😃Tusentack till de 320 personer som befann sig på Grimsborg, även tack till de 125 hungriga som avnjöt tacos i bygdegården.

Halva potten togs hem av vinstnr 2429, vinsten är på 1000kr och hämtas hos Jessica Thylander inom en vecka.
Det drogs även presentkort på 100kr på entrén. Vinnare av dessa är Lucas Folke och Max Nord, även dessa hämtas hos Jessica.
P 04-05, 20/08 18:50
F 02-03, 17/08 22:09