Grimsås IF - Månstads IF Lördag 26/5 inställd
2018-05-25 10:14
Matchen är inställd pga sjukdom/skador i motståndarlaget.

Nytt datum för denna match 4 juni klockan 19.00.

/Grimsås IF
Waggeryds IK-Hestra/Grimsås 1-5 (0-3)
2018-05-22 06:36
Vi började lite trevande, de hade ett spel som tog lite tid innan vi kom rätt i positionerna. Vendela gör 1-0 efter 3 min, 2-0 gör vi efter 20 min, två anfall två mål😃.3-0 gör Elin efter 30 min. Efter det dominerar vi matchen totalt och skapar mängder med chanser. 4-0 kom i 47:e min Ida tittar upp lobbar med långskott över målisen. 4-1 i min. 73 sedan avslutar Elin sitt hattrick i 88 min. Adina klart bäst idag.

Matchen idag spelades som 9-manna, vilket gjorde att vi åkte med färre spelare.
Då vi gjorde byten så var inställningen 100% att fortsätta trumma på!
Mycket skoj att se!

Johan
Senior
Sjötofta IF - Grimsås IF 1-2 (0-1)
2018-05-18 11:13, Senior
I torsdags kväll var A-laget herrar i Sjötofta och bärgade en 3 poängare och spelmässigt årets bästa match men ack så ineffektivt. Det var en match som hade kunnat slutat med en 8-9 målseger men det kunde också slutat 2-2., detta fordrar ju en förklaring. GIF - killarna missade säkert ett 10 tal givna målchanser, ribbträffar, stolpträffar tama avslut plus att Sjötoftas målvakt storspelade. Samtidigt öppnade denna press från GIF:s sida några frilägen för Sjötofta, framförallt vid 2 tillfällen men då gjorde Grimsås målvakten Johan Arvidsson några kanonräddningar. Men som jag nämnde tigare var det spelmässigt en väldigt bra insats. Så nu gäller det att träna avslut i veckan så att man sätter avsluten tills nästa match som är mot Månstad nästkommande lördag (26/5) på borgen

Matchens GIF-gubbar går till:
3 st till David Johansson
2 st till Johan Arvidsson
1 st till Karl Andersson

/Håkan

Tack Janne
2018-05-17 21:52

Förra veckan möttes vi av ett tragiskt besked! Våra tankar går till familjen❤️ Tack för allt Janne!

Tystminut hölls innan matchen mot Marbäck i torsdags!

Senior
Referat: Marbäcks IF - Grimsås IF
Marbäcks IF - Grimsås IF 5-2 (4-0)
2018-05-16 10:48, Senior

Ja då kom årets första förlust i seriesammanhang för GIF:s A-lag herrar. Åter ett bevis på att man måste ha rätt vilja och rätt inställning för att vinna fotbollsmatcher. Efter en medioker första halvlek i 0-4 i baken, så blev det något bättre i andra halvlek och en av anledningarna var naturligtvis att Marbäck bara gick in för att säkra sin stora ledning och på så vis fick vi ju ett större bollinnehav. Men alla vet ju att man vinner inte alltid och att det kommer svackor och mindre bra matcher för alla lag. Våra målskyttar var Emil Karlsson (straff) och Robin Ekdahl. Nä nu tar vi nya tag och gör en bra match mot Sjötofta, som är redan på torsdag, även den matchen spelas på bortaplan.

Matchens GIF-gubbar går till:

Christoffer Sandqvist

Albert Tholin

Max Nord

Håkan

Hestra/Grimsås - Burseryds IF 3-2 (2-0)
2018-05-15 09:47
Hemmapremiär på "Borgen" mot Burseryds IF i strålande solsken med en stor publikskara(92st) resulterade i 3-2 Seger! (2-0)

Började med bra press som resulterade i 1-0 redan i 4:e genom Vendela som sprang ifrån försvaret o rullade in bollen vid sidan om målisen. Vi matade på men ville avgöra lite för snabbt o då gick det troll i speluppbyggnad vilket gjorde att Burseryd övertog spelet o vi fick jaga:(
Mycket "Hawaiispel" där vår chans kom runt 25min, en hård ribbträff som tog undersidan hade suttit fint men......
Kände mer o mer att vi tog över o ett hårt pressat inlägg damp ner vid Hildas fötter o hon gör 2-0. Ganska rättvist.

Vi gör ett byte inför 2:a då Ida H gör comeback efter diverse skador i vår. Hon gör bort deras försvar gång på gång där de bryskt går hårt på henne....men ändå serverar en del lägen.
Utdelningen kommer inte föränn i 65:e genom Elin M som sätter 3-0 ursnyggt med en kanon i bortre burgaveln! (Där o då byter vi Ida H efter hennes 20min +En varning ;) )

Känns som vi har tryggheten o gör ytterligare byten, som kanske inte får den effekt som vi önskar o släpper in Burseryd i matchen då de gör 3-1 i 68:e.
Vi tappar spelet ytterligare då vi vill gå för fort fram i banan, vilket gör att vi bar rensar utan att rensa!? Ostrukturerat på planen! Tills en Mycket hårt kämpande Mathilda får frispark. 40m! från mål klipper hon till o en likadan ribbträff som o första ger tyvärr inte resultat:(
Sen från ingenstans får motståndet ett friläge o sätter 3-2 i 88:e....Nervpärs!!
Ytterligare in chans (lobbläge) där den annars lite kortväxte Emma sträcker ut i sin fulla längd o hoppboxar bort bollen, vilket gör att vi klarar segern o kammar hem 3 poäng!

//Coach B