Aktivitetsinfo: Ladda på nu!!
Grimsås IF - Hössna/Timmele
2022-06-02 13:04

Grimsås IF - Hössna/Timmele 4-0 (0-0)
Vi börjar matchen med tre ordinarie spelare borta (målvakten John, Simon Berntsson och Jakob Falk), men med den breda trupp vi har får tre andra chansen från start. Bl.a andremålisen Gabriel Snäll som även får hålla nollan, dock blev han inte utsatt för några större prov, men ändå...
I första halvlek har vi mycket boll, men har ändå svårt att sätta passningarna rätt i sista tredjedelen på den blöta och hala planen. De chanser vi skapar är deras målvakt bra med på och räddar dem i första.

I paus är det lite frustrerat eftersom vi har sånt övertag men inte lyckats göra något mål, vi har dock en go känsla och säger att vi ska ha tålamod och bara köra på. Vi gör ett byte och ändrar lite positioner, Emil Karlsson kommer in i backlinjen och vi flyttar fram rutinerade Henrik "Hagge" Haugeröd i anfallet där han gjort många säsonger tidigare i karriären. Ett lyckat drag vill det visa sig, endast 2 minuter in i halvleken nickar han in en retur i tom kasse. Nu får vi ett helt annat anfallsspel när ettan kommit, men det dröjer till den 61:a minuten innan 2-0 kommer. Det är Hagge som blev fälld i straffområdet och Melvin Örn rullar säkert in bollen till höger om målvakten som gick åt vänster. I en tilltrasslad situation i minut 75 får Leotrim Alija bollen i straffområdet ovanför straffpunkten och gör en skottfint med högern förbi en försvarare och sen tryck han upp en vänster i nättaket till 3-0, snyggt! När klockan nått 83 minuter avslutas målskyttet genom Hagge som skjuter ett skott som målvakten räddar men han är framme på returen som han drar upp i nättaket från snäv vinkel och 4-0 är ett faktum.

Även om spelet inte funkade klockrent i första så släppte det till slut, det gäller att spela HELA matchen. Härligt med nollan och tre nya poäng, nu är det lite längre uppehåll innan vi möter vi möter Ljungsarp på Vallskoga den 12 juni.