SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ljungsarps IF
0 - 4
Grimsås IF
Ljungsarps IF0 - 4Grimsås IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 12 juni, 15:00
Plats:Vallskoga A
Tävling:
Matchnummer: 200016038
Samling:13:20, Grimsborg
Aktivitetsinfo: Samling Vallskoga 13:45
Trupp:#1 John Östlund
#3 Emil Karlsson
#5 Leotrim Alija
#5 Ludvig Johansson
#6 Kevin Lidh
#10 Max Nord
#12 David Johansson
#13 Jakob Falk
#15 Henrik Haugeröd
Albijan Alija
Gabriel Snäll-Strick
Hampus Björk
Linus Renfors
Melvin Örn
Simon Wernerhag
Viktor Ekdahl
Ljungsarps IF - Grimsås IF
2022-06-14 17:44

Ljungsarps IF - Grimsås IF 0-4 (0-1)
På Vallskoga i söndags började vi med en tyst minut för nyss bortgångne Håkan Pettersson som varit tränare många år i både Grimsås och Ljungsarp. Han tränade även Nittorp IK´s damlag. Håkan som bodde i Grimsås var ett välkänt ansikte på kommunens olika fotbollsanläggningar som han ofta besökte. Ett fint, hedrande minnestal hölls av Torbjörn "Tjoba" Selin, TACK!

Ang. matchen så var det en kortklippt plan vi spelade på. Dock var den lite ojämn så det blev studsigt och svårspelat. Vi hade mest boll och spelade runt för mycket utan att gå framåt. Vi slog lite långbollar mot Henrik Haugeröd som normalt sett är bra på huvudet, men den här dagen mötte han sin överman Lars Gabrielsson (förmodligen seriens bästa mittback)
Efter en dryg halvtimme fick vi en frispark på deras planhalva som Kevin Lidh lyfte in på bortre stolpen, Lars G var inte i närheten utan Hagge dyker upp och gör 0-1.

Detta står sig halvleken ut och i paus gör vi 2 byten samt säger att vi ska spela mer längs marken. Spelet blir bättre, Ljungsarp blir tröttare, men det dröjer till minut 77 innan Melvin Örn rullar in 0-2 efter en fin framspelning av Kevin Lidh... igen!!?? 🙂
Sedan går Hagge och Lars upp i en nickduell där de skallar ihop, Hagges panna träffar olyckligt Lars på ögonbrynet som spricker och han måste tyvärr bryta. Nu blir det än tyngre för dem och när Viktor Ekdahl i den 83:e minuten sätter fart på kanten går det alldeles för fort för deras siste försvarare Karl Larsson, Viktor placerar in 0-3 i ett friläge. Målskyttet avslutas som det började, Hagge Haugeröd gör 0-4 efter ett fint samarbete med Ludvig Johansson där de väggspelade sig igenom Ljungsarps försvar.


Matchens GIF-gubbar går till:

Henrik Haugeröd

Kevin Lidh

Melvin Örn


// Robban, Anton, Dan & Robin


<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Gräsroten