SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sjötofta IF
1 - 7
Grimsås IF
Sjötofta IF1 - 7Grimsås IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 17 juni, 19:00
Plats:Sjövalla A-plan
Tävling:
Matchnummer: 200016041
Samling:17:00, Grimsborg
Aktivitetsinfo: 17:45 i Sjötofta
Trupp:#1 John Östlund
#5 Leotrim Alija
#6 Kevin Lidh
#12 David Johansson
#12 Simon Berndtsson
#13 Jakob Falk
#15 Henrik Haugeröd
#23 Casper Björk
Albijan Alija
Eric Martinsson
Gabriel Snäll-Strick
Hampus Björk
Linus Renfors
Melvin Örn
Simon Wernerhag
Viktor Ekdahl
Sjötofta IF - Grimsås IF
2022-06-19 19:02

Sjötofta IF - Grimsås IF 1-7 (0-4)
Vi trodde på en tuff match som det brukar vara mot Sjötofta borta, men kommer ut med en helt annan inställning än senast mot Ljungsarp. 3 poäng och många viktiga mål gör vi där vi börjar med 0-1 efter 5 min. Det är Falk som är framme och slår in en retur efter ett skott av Melvin Örn.
Därefter gör Melvin ett äkta hattrick på endast sju minuter. Hans första gör han efter en solorajd, det andra är han påpassligt framme vid miss i kommunikationen mellan deras målvakt och back. Hattricket fullbordas sen i 15:e minuten efter ett snabbt, långt inkast av Hampus Björk och Melvin placerar in bollen jämte målvakten. John i målet gör några otroligt bra räddningar och håller dem borta från målprotokollet i första halvlek!

0-4 i paus och vi snackar om att vi måste ha fokus uppe och att det viktigaste är att försöka hålla nollan, men vi tillåter Sjäta komma upp i anfall på anfall och backlinjen är inte synkad samt pressen på mitten uteblir. Vi står emot trots allt och i den 57:e min. slår vi upp en långboll som studsar över två försvarare, Falk läser detta och får ett friläge, målisen går ut men Falk placerar in 0-5 via stolpen! 2 min. senare hittar Leo en lucka mellan deras ytterback och mittback till Simon Berntsson som startat en löpning i djupet, "Berra" kommer fri och dundrar upp bollen i nättaket.
Efter 67 min. tröstmålar dom när vi är lite slappa i pressen utanför eget straffområde.
Sista målet kommer i minut 78 då Falk får en boll på kanten, han drar till en vänster långt utifrån som fint seglar över målvakten (som står långt ut) in i mål...

Tyvärr lite smolk i glädjebägaren då domaren för dagen provocerar oss genom att inte blåsa två solklara straffar samt tre frisparkar, utan istället börjar vifta med kort sista tio varav en utvisning och ja man borde kanske stå emot när man leder, men när det är SÅ uppenbara fel då orkar man faktiskt inte!!


Matchens GIF-gubbar går till:

Melvin Örn

John Östlund

Leotrim Alija


// Robban (Dan & Robin)


<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Gräsroten