Samling:17:45, Grimsborg
Grimsås IF - Tranemo IF 1-1 (0-0)
2022-09-12 07:34

Toppmatch mot serieledarna inför 275 åskådare i vår sponsormatch.
Tranemo kom till Borgen med 13 raka segrar, det ville vi sätta stopp för och vi ställde upp med bästa tänkbara lag där alla hade rätt inställning och visade vilja hela matchen. Det var en riktigt bra div.6 match med två bra, spelande lag. Vi radade upp några farligheter direkt i början av matchen men kom inte till rätta med avsluten. Vi fortsatte dock att spela med rörelse och vilja, bortalaget fick inte till så mycket i den första halvleken. I andra halvlek får Tranemo en hörna i den 48:e minuten som lyfts in nära mål och går direkt i mål efter att John i målet fick en knuff så han kom ur balans. Domaren, som för dagen i övrigt var bra, borde kanske blåst där.

Efter detta fortsätter vi ändå att jobba på och matchen står o väger lite, Tranemo har spelat upp sig, men i minut 55 startar vi ett anfall på egen planhalva och bollen går som på ett snöre mellan 2-3 spelare och till sist får David Johansson bollen i en djupledslöpning på kanten och han i sin tur slår ett tidigt lågt inlägg till Jakob Falk som "chippar" in 1-1 förbi en utrusande målvakt. Riktigt snyggt spelmål. Sista halvtimmen är jämn där båda lagen har några halvchanser men Tranemo är närmast med 2 bollar som gick precis utanför stolpen. Sett över hela matchen tycker vi att det är ett rättvist resultat, men skönast av allt är att vi bröt Tranemos segersvit!

Jakten på kvalplatsen fortsätter, det vore kul att hänga på Tranemo upp i femman, för serien vinner de. De har tre matcher på sig...