Samling:17:45, Grimsborg
Grimsås IF - Ljungsarps IF
2022-09-27 14:14

Grimsås IF - Ljungsarps IF 6-0 (2-0)
Matchen mot Ljungsarp som flyttades från i fredags till igår måndag slutade till sist med en 6-0 seger för oss. Ljungsarp som för dagen hade fått ihop fyra avbytare hade inte så mycket att säga till om. En blöt plan gjorde att vi inte fick ordning på passningsspelet från en början och det dröjde till minut 25 innan Simon "Berra" Berntsson tog saken i egna händer och på sitt karaktäristiska sätt gjorde han en blixtsnabb överstegsfint, gick förbi sin back och dundrade in 1-0 i nättaket.
9 minuter senar fick vi en frispark på mitten av deras planhalva som Emil Karlsson lyfter in i straffområdet, i den luftduellen når den gamle trotjänaren "Hagge" Haugeröd högre än både målvakt och försvarare och nickar in 2-0.

I andra halvlek gör Berra sitt andra mål på ungefär samma sätt som första, snabbt går han runt siste försvararen, men skjuter denna gång lågt, hårt och otagbart i bortre burgaveln.
I minuterna 72 samt 89 gör Jakob Falk 2 identiska mål, han springer fint i djupled in i straffområdet och får på första målet passet från "Basse" Folke och det andra målet assisteras av Hampus Björk. Båd gångerna tar han emot bollen och rundar målvakten för att rull in bollen i tom bur.
Däremellan gör Viktor Ekdahl 5-0 då han springer förbi sin försvarare och skjuter in bollen lågt via målvaktens händer.

Kvalplatsen är inom räckhåll, men vi måste vinna vår sista match samtidigt som Rångedala förlorar en av deras sista två matcher eller spelar två oavgjorda.