SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Grimsås IF
6 - 0
Sjötofta IF
Grimsås IF6 - 0Sjötofta IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 01 oktober, 12:00
Plats:Grimsborg A-plan
Tävling:
Matchnummer: 200016086
Samling:10:45, Grimsborg
Sista seriematchen
2022-10-04 08:20

Grimsås IF - Sjötofta IF 6-0 (2-0)
I den sista seriematchen för året kom Sjötofta på besök. Vi behövde vinna samtidigt som Rångedala behövde tappa poäng för att vi skulle gå direkt till kval. Nu vann Rångedala, men senare på eftermiddagen fick vi besked från förbundet att de avsagt sig kvalplatsen mot en avgift och vi fick den om vi ville. Vi tackade ja till kvalet och det börjar nu på lördag borta mot div.6 laget Levene/Skogslunds IF kl.15:00. De håller till strax utanför Vara.

Matchen då, vi gjorde 1-0 efter 11 minuter på samma sätt som skett tidigare. Simon "Berra" Berntsson gör sin patenterade överstegsfint och dundrar in bollen ribba in. Sen dröjer det till minut 40 innan "Basse" Folke hittar Jakob Falk med en passning snett inåt bakåt och Falk placerar in 2-0. Jakob som jagade skytteliga-ledaren Carl Johansson från Tranemo IF står nu på samma antal mål (19), Falk har 45 min. på sig att göra ett mål till för att vinna Ulricehamn-sexans skytteliga!

Efter 71 minuter är "Hagge" Haugeröd framme och petar in en retur till 3-0 & fyra minuter senare får "Basse" bollen i straffområdet och placerar in 4-0 lågt vid stolpen. Falk då? Jo, han söker skottlägen flera gånger och när matchklockan står på 79 min. drar han en försvarare utanför straffområdet och trycker till bollen med en stenhård vrist till 5-0, hans 20 mål & skytteligavinsten är ett faktum. Grattis Jakob!!

Sen i minut 87 får vi ett inkast på mittplan som Hampus Björk kastar långt och hårt till en fristående Ludvig Johansson i offensivt straffområde. Han springer mot mål från kanten och spelar bollen förbi målvakten till Eric "Barret" Martinsson som har öppet mål där han lägger bollen "iskallt" ribba in! Vårt sjätte mål för dagen och Erics första för året sätter punkt på seriespelet. Nu ser vi fram emot kvalet!!


Matchens GIF-gubbar går till:

Hampus Björk

Henrik Haugeröd

Simon Berntsson


//Robban, Anton, Dan & Robin


<< Tillbaka

 
 
Stötta vår klubb
Sponsorer
Gräsroten