SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Levene-Skogslunds IF
7 - 1
Grimsås IF
Levene-Skogslunds IF7 - 1Grimsås IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 08 oktober, 15:00
Plats:Björkevi A
Tävling:
Matchnummer: 200606001
Samling:10:30, Grimsborg
Första kvalmatchen
2022-10-11 09:06

Levene/Skogslunds IF - Grimsås IF 7-1 (4-0)
Det blev vinst i första kvalmatchen, eller ja, på straffsparksläggningen innan matchen i allafall. John räddade två straffar som gjorde att vi vann den. Detta görs för att om matchen skulle sluta oavgjort har man fördel av straffvinsten. I denna match skulle det visa sig onödigt för redan efter 30-40 sekunder spelas bollen efter avspark upp till deras högermittfältare som gått på djupet, han vänder upp och slår ett inlägg med vänstern som blir lång, hög och skruvad. Såpass perfekt så bollen går över John och in högt i bortre burgaveln. Ingen bra start, men vi tänker att det är mycket tid kvar så det är bara att glömma. Dock möter vi ett bra, snabbt spelande och anfallsglatt lag som dessutom är väldigt samspelt med två giftiga anfallare. I den 15:e minuten gör de en snabb omställning där bollen går ut på kanten, forward störtar på mål och får ett inspel som slås in relativt enkelt. Vi hinner inte med!
Vid 3-0 i den 36:e min. är det en kontring där vi är stillastående i backlinjen och 4-0 kommer i minut 41. Då borde linjemannen vinkat offside, men flaggan blev nere, samtidigt får vi inte sluta spela vilket vi gjorde.

Det är frustrerat i halvtid för att vi inte får till det, vi försöker repa mod och inser att det är ett riktigt bra lag vi möter. Vi ska gå ut i andra och visa moral, inte ge upp, men tyvärr går det bara tre minuter innan de gör ett identiskt mål likt det andra: snabb omställning, ut på kant, inspel & 5-0...
6-0 kommer till av ytterligare en omställning efter ett felpass från vår sida. 7-0 är likadant som 2:a och 5:e målet, denna gången görs målet i tom bur.
En klen tröst, men ändå skönt är att Hagge Haugeröd gör 7-1 i matchens sista spark på en retur efter en hörna.

Vi förlorade mot ett bra lag, hatten av!


Inga GIF-Gubbar delas ut idag, vi får ta nya tag.

//Robban, Anton, Dan & Robin


<< Tillbaka

 
 
Stötta vår klubb
Sponsorer
Gräsroten