Aktivitetsinfo: Avresa 10:00
Dannike IK - Grimsås IF 2-8 (0-2)
2022-09-03 23:26

Idag var det skoj, trots att vi hade många borta bjöd vi på bra spel i första (gick ner oss efter 10 i andra) men ryckte upp oss igen efter 75min!
Efter 8 min. fick vi första hörnan från höger. En passning snett hemåt av Robin Ekdal som Emil Karlsson lyfter in på ett tillslag och Jakob Falk nickskarvar in 0-1. Vi har övertaget men det dröjer till 32:a minuten då vi får en frispark 21 meter från mål, Falk klipper till med en hård vänster i nättaket på den för dagen något korta målvakten, 0-2 står sig halvleken ut.

Vi pratar i paus om att ha lite mer marginal i passningsspelet och spela mer till yta än "på foten" samt behålla fokus. En minut in i andra passar Basse Folke fram Victor Ekdahl som, på ett sätt bara han kan, tar sig förbi två försvarare med några suldragningar och rullar retfullt in 0-3 med knapp styrfart!😉
Ca 10 min. efter det slår Emil K en snygg chip till Basse som bjuder siste försvararen på lite boston och placerar in 0-4. Två minuter senare , i minut 57 slår Emil dessvärre årets indian till en fri Dannike-bo centralt precis utanför vårt straffområde. Han placerar snyggt in 1-4. Nu fick de momentum och trycker tillbaka oss lite & det ger utdelning igen efter 68 min. då de gör 2-4 efter lite flipperspel och stillastående försvar. När klockan når 77 minuter gör Falk hattrick efter passning av Basse. Då går luften ur dem lite och flera av dem vill byta, men de har inte så mycket att sätta in. I 80:e och i 81:a gör vi två snabba, 2-6 gör Viktor E som snyggt placerar in bollen lågt vid bortre stolp-roten och 2-7 sätter Falk på ett skott som styrs i mål. Assisterande tränaren Anton Ek spelar sista 10 samt jag själv byter av Basse med 7-8 min. kvar. Dan nöjer sig vid sidan av! Jag har ett nickläge som jag borde fått på mål, men missbedömer bollen lite. Däremot så gör Ek ett par dragningar i off. straffområde och skjuter in slutresultatet 2-8 i den 88:e min. till mitt stora förtret!😉😜

Man kan säga att det var rätt match att ha många frånvarande👍 och en stor eloge till alla som deltog!