Välkommen tillbaka, Simon!
2021-12-30 15:52

Vi har nöjet att presentera ytterligare ett nyförvärv! Simon Berndtsson som har spelat hos oss en säsong tidigare gör "comeback". Simon är 23 år och kommer från Limmared vilka han tillhörde den gångna säsongen. Under vintern har han provat på i Ulricehamn (div.3) men kände att det tar för mycket tid. Han har även gjort 2 säsonger i Elfsborg i ungdomsåren så det blir ett riktigt bra tillskott för oss! Simon är snabb, bollteknisk, målfarlig och har bra spelsinne! I Grimsås blir det ett bra upplägg som passar honom och där han även har ett par nära kompisar som lockade! Vi välkomnar Simon som kommer passa bra in i vår redan goa trupp!

Motionsdans
2021-12-22 12:59

Julklappstips
2021-12-20 06:00

Köp dina lotter av oss. skräddarsy ditt eget lottpaket!

Beställs via Monica på kansliet alternativt via formuläret.

För att komma till formuläret tryck  HÄR

Nyförvärv inför 2022
2021-12-17 10:08

En trio 99:or har bestämt sig för att lira boll i GIF nästa säsong och det är från vänster:

Christoffer Sandquist som gör comeback efter ett uppehåll pga studier i Jkpg, "Totte" som han kallas är en stark, fysisk spelare som aldrig ger sig. Dessutom är han en stämningshöjare av rang så vi hoppas Corona tillåter mer aktiviteter samt omklädningsrums-känsla nästa år!

Simon Josefsson är en kille från Ulricehamn som numera bor i Jkpg. Simon spelade ishockey i Nittorp senast och har saknat känslan som finns i ett lag. Han är också en fysisk spelare som har bra blick för spelet, senaste fotbollsklubben var Tvärred/Vegby & innan dess har han även spelat i UIFK samt Marbäck! Till höger har vi David Johansson som gör comeback i GIF efter några säsonger i Dalstorp och div.2. David studerar även han i Jkpg och där har vi den gemensamma nämnaren för dessa tre "nya" killar. Då även målvakten John Östlund bor i Jkpg blir det enklare för alla med samåkning! David har bra fysik, bra spelsinne och en pådrivande attityd som ihop med sina år på högre nivå kommer vara nyttig för hela vårt lag, gammal som ung! Välkomna alla tre, vi ser fram emot en rolig säsong!!

Vi behöver din hjälp.
2021-12-15 07:59

Nytt år nya möjligheter stundar och nu behöver vi just DIG.

Föreningen behöver folk som hjälper till i förvaltningen, kioskverksamheten, resursgrupp etc..

-Ingen kan göra allt men alla kan göra något.

Intresserad?

Lämna era kontaktuppgifter till kansliet. kansli@grimsasif.se

Tack till er som väljer Grimsås IF
2021-11-19 09:28

Tack till er som väljer Grimsås IF när ni spelar på Svenska Spel.

Senior, 28/06 22:47
Senior, 05/10 20:01